TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till PostNord i Malmö

Är du en resultatorienterad och kommunikativ HR Business Partner som vill driva utveckling på PostNord?

Som HR Business Partner på PostNord arbetar du strategiskt såväl som operativt med fokus att coacha och vägleda våra ledare för att tillsammans fortsätta skapa en fantastisk arbetsplats. PostNord har en synlig men samtidigt osynlig dygnet-runt-struktur som är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka och stolta över vårt samhällsuppdrag, vår kunskap och genomförandeförmåga. Du som specialist är en given nyckelperson för att lösa de utmaningar vi står inför. Tillsammans skapar vi en innovationskultur som driver utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På PostNord är HR en integrerad del av verksamheten och vi arbetar för att ge förutsättningar och stöd till organisationen. Våra team stöttar all verksamhet som finns inom våra affärsområden Logistik, Brev och Paket, både administration och produktion, och jobbar även rakt över affärsområdena geografiskt. PostNords ABC-ledarskap är vår ledstjärna; Accountable, Brave and och Committed. Här blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt. Till detta härliga team söker vi nu en resultatorienterad, kommunikativ och positiv HR Business Partner som vill vara med och bidra till PostNords fortsatta utveckling och framgång.

 

 

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som HR BP etablerar du HR som en given affärspartner för verksamheten och du stöttar chefer på strategisk såväl som operativ nivå. Vi jobbar främst på en övergripande nivå genom att stärka våra ledare och ditt förhållningssätt är konsultativt och du kan utmana tankar och idéer för att säkerställa att rätt verktyg och processer används för att stötta organisationen. Rollen innebär självständigt arbete men du samarbetar mycket med övriga kollegor i HR-teamet.

I rollen ingår bland annat att:

Värt att veta

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk examen samt flerårig erfarenhet av brett och professionellt HR-arbete, gärna med erfarenhet från flera olika branscher och organisationer, då vi ser det som positivt att komma in i PostNords organisation med ett brett perspektiv.

Alla lediga jobb