TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Business Partner till Weidmüller i Malmö

Vill du jobba i en bred roll inom HR med chefsstöd, utbildning och arbetsrätt? Sök jobbet som HRBP på Weidmüller i Malmö.

Motiveras du av att jobba verksamhetsnära inom HR med möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och dess medarbetare? Weidmüller i Malmö söker en engagerad HR Business Partner för Norden och Baltikum. I rollen som HRBP blir du en del av ett internationellt HR team med stora möjligheter att påverka din egen utveckling. Du erbjuds en varierande roll på ett dynamiskt och växande företag som bryr sig om sina anställdas balans mellan arbete och fritid.

Varmt välkommen till oss på Weidmüller i Malmö!

Ditt anställningserbjudande

Som HR Business Partner på Weidmüller får du chansen att arbeta på ett företag med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Weidmüller marknadsför och säljer kundanpassade lösningar och produkter inom el/automation. Du blir en del av ett internationellt och stabilt företag med en familjär kultur. Arbetstidsförkortning, bonus, friskvårdsbidrag, eget kontor, laddmöjligheter till bilen och betald parkering är några av de förmåner som du erbjuds hos oss på Weidmüller.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår bland annat: 

 

Värt att veta

Du kommer att arbeta på kontoret i Malmö som ligger på promenadavstånd från Hyllie med goda pendlingsmöjligheter. På kontoret arbetar ett 30-tal personer inom bland annat sälj, kundsupport, lager, inköp, HR och ekonomi. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen. Du rapporterar lokalt till VD för Norden och funktionellt till HR Europa som är placerad i Tyskland. Rollen innefattar en del resor till bland annat huvudkontoret i Tyskland och antalet övernattningar per år uppskattas till cirka 10 st.

Våra förväntningar

Till rollen som HRBP söker vi dig som:

För att du ska trivas och prestera väl i rollen ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb