TNG
HR Chef Sverige till Geberit/Ifö i Bromölla

HR Chef Sverige till Geberit/Ifö i Bromölla

Söker du en operationell och strategisk roll där du möjlighet att driva förändring?

Arbetsgivare Geberit AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-12
Gym på kontoret Gym på kontoret
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Angelina Nilsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Söker du en operationell och strategisk roll där du möjlighet att driva förändring?

Nu finns möjligheten för dig med erfarenhet inom HR att få en verksamhetsnära nyckelroll hos oss på Geberit i Bromölla. Här blir du en del av ett tillverkande bolag som satsar på att utveckla och förbättra våra HR-processer. Du kommer att arbeta nära cheferna och både stötta och utmana dem i HR-relaterade frågor. Här finns chansen för dig med förbättrings- och förändringsvilja, att ansvara för HR-funktionen i Sverige. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Geberit är ett globalt företag med tillverkning i bland annat Bromölla. Hos oss får du möjlighet att bli del av ett ledande bolag inom VVS-branschen med starka varumärken på den nordiska marknaden. Du blir även del av ett stabilt bolag som levererar produkter av toppkvalitet. I Sverige är vi ca 400 anställda (150 tjänstemän och 250 kollektivanställda). Flest anställda har vi i Bromölla och Mörrum där vi har våra svenska tillverkningsenheter, men vi har även säljkontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Våra värderingar är integritet, laganda, engagemang, ödmjukhet och förnyelse. I rollen får du möjlighet till attraktiva förmåner så som friskvårdsbidrag (4000 kr/år) och bonus.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som HR-chef på Geberit kommer du ansvara för HR-funktionen i Sverige. Du kommer ha 2 st direkrapporterande medarbetare inom HR. Som HR-chef får du möjlighet till en central roll där du operativt stöttar chefer i HR-relaterade frågor och strategiskt verkar för att implementera nya och utveckla befintliga HR-processer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Operativt stötta, utmana och coacha chefer i HR-relaterade frågor
  • Arbetsrätt och fackliga förhandlingar
  • Rekrytering, Employer Branding och kompetensutveckling
  • Rehabilitering, hälsa och arbetsmiljöfrågor
  • Utveckla befintliga och etablera nya policys
  • Arbeta med att kontinuerligt förbättra HR-funktionen
  • Projektleda och implementera HR-processer
  • Vara superuser i SAP HCM och Time Management System i Sverige
  • Aktiv del av den lokala fabriksledningsgruppen i Bromölla
  • Aktiv del av det nordiska HR Management-teamet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att rapportera till Produktionschefen och ha en streckad linje till HR Director Nordic (som är placerad i Danmark). Du är bosatt så att du dagligen kan utgå från kontoret i Bromölla, där HR-teamet är placerat. Resor, nationella och internationella, kommer i varierande mängd att ingå i din roll som HR chef. Antalet övernattningar per år uppskattas till 15.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som HR-ansvarig eller liknande funktion på ett tillverkande bolag, med fördel en matrisorganisation. Du är därmed van att arbeta med arbetsrätt, fackliga förhandlingar, rehabärenden och rekrytering. Du är van att stötta och leda chefer på olika nivåer i en organsiation samt har själv erfarenhet av att ansvara för personal. Du är även van att driva förändringsprojekt och utveckla processer. Du har goda kunskaper i Office-paketet och har en god vana att arbeta med HR-system. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande och har du i grunden en högre utbildning är även det meriterande. Då du blir del av en internationell koncern kräver tjänsten goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper i svenska.

Då du i rollen förväntas driva och utveckla HR-processer söker vi dig med ett resultatorienterat och engagerat sätt. Rollen innebär att du kommer att ha många interna och externa kontaktytor varför vi söker dig som samarbetar bra med andra. Som HR-chef kommer en naturlig del vara att stötta och utmana chefer varför vi söker dig som med en förmåga att leda andra. Du trivs med att hantera uppgifter både på en operationell och en strategisk nivå och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Geberit AB

Geberit AB

The Geberit Group is a leading supplier of sanitary technology and bathroom design maintaining sales teams in over 40 countries and running over 30 plants worldwide. The strong presence especially in Europe creates benefits for business partners (craftsmen, retailers, engineers and architects) and end consumers alike. Over 12‘000 employees contribute to the company’s success. Headquartered in Rapperswil-Jona (CH), the Geberit Group generates net sales of CHF 2.9 billion.

Arbetsgivare Geberit AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-12
Angelina Nilsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

FOLKETS HUSGATAN 1, Bromölla