TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-chef till framtida interimsuppdrag i Göteborg

Ta chansen att bli en del av vårt nätverk som HR-chef för interimsuppdrag i Göteborg genom att skicka in din ansökan idag!

Vill du ta nästa steg i din HR-karriär och vill jobba som underkonsult? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig! Vi söker HR-chefer som är redo att ta sig an spännande och utmanande uppdrag hos olika företag och organisationer.
Vi på TNG får regelbundet förfrågningar om interimslösningar för både kortare och längre uppdrag inom olika branscher i Göteborg.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som underkonsult hos oss på TNG har du möjlighet att ta del av en fri roll med varierande utmaningar och eget ansvar. Du bestämmer själv takten och hur mycket du vill arbeta, och har alltid möjligheten att tacka nej till uppdrag som inte passar dig.

Hos oss blir det sällan långtråkigt eftersom du har möjlighet att arbeta med flera olika bolag inom olika branscher och områden. Det ger dig möjligheten att utveckla din kompetens och bredda ditt nätverk på ett spännande och utmanande sätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är generella och kan variera beroende på företagets storlek, bransch och organisatoriska behov. Dina arbetsuppgifter kan inkludera följande:

Värt att veta

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Alla lediga jobb