TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-chef till Mekka Traffic Group

Vi på Mekka Traffic söker vår framtida koncern HR-chef med placering i Stockholm

Brinner du för människor, utveckling och HR? Är du rätt person för att ta Mekka Traffics organisation vidare på vår förändringsresa?
Mekka Traffic Groups verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Vår bransch utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren. Nu söker vi vår nya koncern HR-chef - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

Ditt anställningserbjudande

Som HR-chef har du ett ansvar för att utveckla Mekka Traffic Group till en attraktiv arbetsgivare. En arbetsgivare där våra medarbetare är delaktiga i att utveckla verksamheten samt får möjligheten att utvecklas och växa inom företaget. 

I din roll som HR-chef för koncernen så kommer du att vara starkt delaktig och drivande i den förändringsresa Mekka Traffic är ute på. Du ansvarar för utveckling och implementering av Mekka Traffic´s HR-strategi och förväntas aktivt bidra till företagets utveckling.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du har resultatansvar för din verksamhet och du ingår i ledningsgruppen för Mekka Traffic koncernen. Som HR-chef rapporterar du till VD. Du har personalansvar för 5 medarbetare. HR-teamet bestående av fyra HR business partners och en HR specialist/controller. Samtliga arbetar nära sina affärsområdeschefer och ledningsgrupper för att få en djupgående förståelse för organisationen och säkerställa ett effektivt och affärsnära HR-arbete.

Huvudsaklig placeringsort är Stockholm alternativt Kalmar eller Malmö. 

Våra förväntningar

Alla lediga jobb