TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Generalist – Konsultuppdrag i Malmö

HR generalist till omgående konsultuppdrag i Malmö

En av våra trogna kunder söker nu en HR-generalist som vill växa i takt med dom. Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag som kan komma övergå i en anställning. Företaget är i en tillväxtfas vilket gör att rollen också kan komma att utvecklas på sikt. Vi söker dig som har god förmåga att kavla upp ärmarna som är beredd att gå utanför komfortzonen. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

En av våra kunder söker en HR-generalist som vill växa i takt med dom. Initialt tänker dom sig en inhyrd konsult för att avlasta dom omgående. Anställning kan bli aktuell längre fram. 
Initialt handlar uppdraget om att avlasta HR chef med administrativa och generella uppgifter inom HR.
Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Uppdraget är placerat i centrala Malmö och förväntas pågå i minst 6 månader. 

Våra förväntningar

Du har en utpräglad servicekänsla, är proaktiv och tar initiativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, hög integritet samt ett självständigt och drivande arbetssätt.

Alla lediga jobb