TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare / HR-generalist till Stockholm!

Är du en utåtriktad och ansvarstagande Rekryterare som gillar brett HR-arbete? Jeeves söker en kollega till HR-teamet i Stockholm!

Nu har du som är engagerad och initiativtagande med stort intresse för HR, chansen att utvecklas i rollen som Rekryterare / HR-generalist hos Jeeves Information Systems, ett tech-bolag med kontor i Stockholm City. Är du i början av din karriär och vill arbeta på ett internationellt bolag som just nu är inne i en spännande förändringsresa där du har möjlighet att utvecklas?

Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Rekryterare / HR-Generalist kommer du främst att arbeta med rekryteringsprocessen, men även stötta upp i breda HR-initiativ som kommer att implementeras.

Exempel på arbetsuppgifter är:

Värt att veta

på Jeeves välkomnas du till ett kunskapsintensivt företag med stark värdegrund och härliga kollegor. Du erbjuds en unik möjlighet att komma in i ett företag som sadlar om och gör en stor förändringsresa.

Du kommer att tillhöra det nyrenoverade Stockholmskontoret på Kungsbron i Stockholm city. Uppdraget är på heltid och är ett föräldravikariat på 12-14 månader med start i början av juni 2023. På Jeeves tillämpas hybridarbete och du har därför möjlighet att arbeta hemma några dagar i veckan. Genom flexibilitet och förtroende styr du din tid och arbetsplats utifrån vad som är optimalt för teamet!

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat med rekrytering tidigare. Du har kollegor att bolla med, men behöver vara självständig och kunna driva en rekryteringsprocess från ax till limpa. Vidare har du ett stort intresse för brett HR arbete och vill bidra och utvecklas inom området.

Som person är du positiv och ser möjligheter i stället för problem. Du gillar det föränderliga och motiveras av variation och omväxling. Du tar egna initiativ, är inte rädd för att hugga i där det behövs och kan skifta fokus med kort varsel. 

Du pratar svenska och engelska flytande i tal och skrift och är du certifierad i Talent Q är detta meriterande. 

Alla lediga jobb