TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Generalist till AstraZeneca

Öppen och flexibel HR Generalist som vill äga och hantera löneadministrationen för Danmark hos AstraZeneca i Stockholm.

Har du kompetens inom lön och passion för administration? Är du intresserad av att spela en meningsfull roll för att säkerställa att HR-processer och policyer följs? Då kan AstraZeneca och rollen som Nordic HR Advisor och Lönespecialist vara intressant för dig!

Ditt anställningserbjudande

Vi har nu en fenomenal möjlighet för dig som vill ansluta dig till AstraZenecas Nordic Marketing Company (Nordic MC) på Köpenhamnskontoret. Du kommer att ingå i det nordiska HR-teamet som HR-rådgivare och lönespecialist och rapportera till Nordens personaldirektör, men ha din placering i Stockholm. Du kommer att ha nära samarbete med HRBP för varje land och företagets nordiska HR-rådgivare- och lönespecialist som är baserad i Finland.

Detta är en roll där du kommer att äga och hantera löneadministrationen för Danmark, och till viss del Norge, tillsammans med företagets löneleverantör.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att stödja chefer och anställda att arbeta inom HR-tjänsteleverans modellen och uppmuntra deras användning av självbetjäningsfunktioner.

Vi litar på att du vill och kan:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag mellan 2023-01-16 till 2023-03-16 med möjlighet till förlängning. För den här tjänsten finns det möjlighet att arbeta 100% på distans och vill man vara på kontoret är det beläget i Solna i Stockholm. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen krävs utmärkt tidshantering och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa felfri leverans varje månad. Din arbetsdag kommer med största sannolikhet att vara mycket diversifierad, och vi hoppas att du uppskattar att arbeta i en snabb och föränderlig arbetsmiljö.

Väsentliga krav för rollen är:

Det är meriterande att ha kunskap inom AstraZenecas HR-processer och HR-systemet – Workday samt erfarenhet av ServiceNow.

Vidare tror vi att den framgångsrika kandidaten är en med ett öppet sinne, en person med en "kan göra" attityd och någon som är öppen för nya sätt att arbeta.

Alla lediga jobb