TNG
HR-generalist till framtida uppdrag

HR-generalist till framtida uppdrag

Är du nyfiken på ditt nästa drömjobb som HR-generalist? Anmäl ditt intresse här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Jenny Andreasson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Är du nyfiken på ditt nästa drömjobb som HR-generalist? Anmäl ditt intresse här!

Vi vill komma i kontakt med dig som just nu går i jobbsökar-tankar och som vill visa sig tillgänglig för framtida möjligheter som HR-generalist! För kommande öppningar hos våra spännande kunder i Malmö söker vi dig som är intresserad av att som konsult via oss på TNG få in foten hos välkända företag och bredda din erfarenhet inom HR.

Låter det spännande? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att matchas utifrån din bakgrund och dina ambitioner framöver mot våra framtida möjligheter som konsult via oss. Genom att arbeta som konsult hos TNG får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna som HR-generalist kommer att variera baserat på företag och rollkomposition, men vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara:

  • Erhålla support och stöttning inom HR-området för chefer och ledning. 
  • Ansvara för administrativa uppgifter kopplat till exempelvis avtal, onboarding, personalinformation och policies. 
  • Driva interna förbättringsprojekt kopplat till exempelvis arbetsmiljö, medarbetarnöjdhet och employer branding. 
  • Ansvara alternativt vara behjälplig vid rekrytering tillsammans med HR-chef alternativt rekryterande chef. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Många av våra konsulter blir erbjudna direktanställning hos våra kunder efter avslutat uppdrag. Då vi kommer att matcha dig utifrån våra framtida möjligheter kommer det finnas möjligheter som sträcker sig över lång tid, men även dem som endast är några månader långa. Vi arbetar i största möjliga mån för att matcha inkomna möjligheter utefter dina intressen och önskemål!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som idag arbetar inom HR, kanske som Rekryterare eller HR-koordinator och som är nyfiken på nya utmaningar. Då vi kommer att kunna matcha just din profil mot inkomna förfrågningar söker vi både dig som är i början av din karriär och dig som arbetat länge inom området. Vi ser gärna att du har en akademisk examen, inom personalvetenskap eller motsvarande. Du har god systemförståelse och är van att arbeta med personaladministration i HR-system. Då flera av våra kunder är globala organisationer, behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas som HR-generalist och som konsult via oss på TNG söker vi dig som är kommunikativ och som trivs med många kontaktytor. Du är flexibel och anpassar dig snabbt till nya omständigheter och verksamheter. Du är serviceorienterad som person och trivs i en supporterade och stöttande funktion.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-01
Jenny Andreasson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Malmöhusvägen1