TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Generalist till HSB Skåne i Lund

HR Generalist till HSB Skåne i Lund

HSBs HR-avdelning letar nu efter en HR-generalist. Vi söker dig som gillar att arbeta brett med HR frågor och brinner för att arbeta nära verksamheten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med deras medlemmar. HR organisationen har stor utvecklingspotential och söker dig som vill vara med att fortsätta utveckla området framåt i enlighet med verksamhetens behov. 

Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Frukost
Frukost
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR-generalist på HSB så har du dagligen kontakt med HSBs medarbetare och chefer, vilka du stödjer och coachar i en rad olika frågor. Du arbetar med de flesta förekommande områden inom personalområdet.

Arbetsuppgifterna är varierande, högt som lågt. Du är delaktig i att driva utvecklingsarbetet framåt och förväntas därför vara lyhörd för olika idéer och förslag. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad vid HSB Skånes kontor i Lund och du rapporterar till HR chefen. 
Då HSB har fler kontor placerade på andra orter i Skåne förväntas du kunna vara rörlig i tjänsten då det krävs. 

VEM ÄR DU?

Du har:

Som person så är du kunnig, drivande och empatisk samt har ett konsultativt förhållningssätt. Du tar ansvar samt är lösnings- och resultatorienterad och har integritet. Eftersom du hanterar en stor mängd arbetsuppgifter är det viktigt att du är strukturerad och klarar att prioritera. Rollen som HR-generalist kräver också lyhördhet och mycket god kommunikativ förmåga. Genom öppenhet och dialog skapar du förtroendefulla relationer och ett gott samarbete.

Alla lediga jobb