TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-generalist till Coherent, Stockholm

Det högteknologiska II-VI i Stockholm söker en HR-generalist med intresse för, och erfarenhet av rekrytering och Employer Branding

II-VI i Stockholm fortsätter växa och söker en erfaren HR-generalist för verksamheterna i Järfälla och Kista. Här ansvarar du för rekryteringsprocesserna och är länken mellan organisationen och externa rekryteringspartners. Du djupdyker ner i teknikintensiva roller och bli del av ett internationellt företag som är ledande inom halvledarteknik. I rollen ingår även ansvar för Employer Branding och on-boarding och på sikt får du möjlighet att bredda dig och växa inom HR-området. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som HR-generalist kommer du att bli involverad i rekryteringsprocesser av spännande ingenjörsroller och bredda dig inom tech rekrytering. II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På II-Vi jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

I Kista har II-VI en produktionsverksamhet av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC). Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, är det en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant.

II-VI är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. II-VI tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR-generalist kommer du främst ansvara för de interna rekryteringsprocesserna. På sikt finns det möjlighet att växa in i andra ansvarsområden inom HR.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Rollen innebär ett tätt samarbeta med chefer i verksamheten och med HR-chefen samt HR-specialist inom Compensation and Benefits. Du kommer ha ett samarbeta med Globala HR i HR-relaterade projekt. Tjänsten är på heltid och du är baserad på siten i Järfälla och rapporterar till HR-chefen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av rekrytering, gärna inom området teknik och/eller IT. I grunden har du en högskoleutbildning som personal- eller beteendevetare eller motsvarande och har grundläggande kunskap i arbetsrätt. Då du kommer verka i en internationell kontext krävs goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper i svenska då du dagligen kommunicerar med svensktalande personal. Har du arbetat i HR-system och är certifierad i något testverktyg för bedömning av personlighet och andra förmågor är det meriterande. Erfarenhet av Employer Branding och övrig HR-administration är meriterande.

Du brinner för service, är en doer som ser till att lösa problem och hjälpa andra. Då du i rollen kommer ha många interna och externa kontakter söker vi dig som är relationsorienterad med en förmåga att skapa förtroende. Du har en hög integritet och håller känslig information för dig själv. Du är bra på att växla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter för att prioritera och optimera din arbetsdag. Eftersom II-VI befinner sig i en stark tillväxtfas och det är högt tempo behöver du trivas i en omväxlande miljö där eget ansvar och att självständigt driva arbetet framåt är nyckeln till framgång.

Alla lediga jobb