TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-generalist till Jeeves i Stockholm!

Är du en driven HR-generalist med passion för rekrytering? Jeeves söker just nu en talang till teamet i Stockholm!

Vill du ta nästa steg i din karriär och bli en viktig del av ett HR-team inom ett spännande och växande mjukvaruföretag? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Jeeves Information Systems söker just nu en HR-generalist som älskar att vara spindeln i nätet och ta sig an nya utmaningar. Har du en nyfikenhet att lära dig och en vilja att jobba i en bred roll med mycket ansvar?

Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan redan idag då start är så snart som möjligt!

Ditt anställningserbjudande

Välkommen till ett kunskapsintensivt företag där medarbetarna är engagerade i sitt arbete och stolta över vad affärssystemet Jeeves ERP kan åstadkomma för kunderna. På Jeeves är samarbete viktigt: att jobba tillsammans för att skapa resultat och dra nytta av olikheter!

Jeeves ser det som en självklarhet med flexibel arbetstid och arbetsplats, har fokus på friskvård genom föreläsningar och fysiska aktiviteter samt anordnar sociala event i form av bubbel-fredagar och frukostar. Med det sagt - Jeeves tycker det är viktigt att ha kul på jobbet!

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Jeeves är ett medelstort företag som är en del av den globala Forterro-koncernen. Som HR-generalist kommer du arbeta i en hands on och bred roll med i huvudsak de svenska HR-initiativen. Tonvikten ligger på rekrytering och att driva processer från ax till limpa men du kommer även att få möjligheten att:

Rollen innebär med andra ord att du utöver att arbeta med de svenska HR-initiativen även kommer att medverka i en rad spännande HR-projekt tillsammans med kollegor i de andra bolagen i Forterro-koncernen. Det är därmed en perfekt roll för dig som är i början av din karriär och vill bredda och fördjupa dina HR-kunskaper!

Värt att veta

HR-funktionen genomgår just nu en spännande förändring där vi vill ställa om från den mer klassiska HR-funktionen till ett People Experience-orienterat arbetssätt fokuserat på att skapa en positiv och meningsfull arbetsplats för medarbetarna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Du kommer att tillhöra det nyrenoverade Stockholmskontoret på Kungsbron i centrala Stockholm och välkomnas av ett HR-team på tre personer.

Teamet siktar på att vara på kontoret minst två dagar per vecka men i övrigt väljer du var du vill arbeta. På Jeeves tror vi på flexibilitet och litar på att du styr din tid och arbetsplats utifrån vad som är optimalt för dig och teamet! Tänkt start för tjänsten är så snart som möjligt när rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

För att vara framgångsrik och trivas i rollen vill vi att du som söker har någon form av HR-utbildning i grunden, samt ett par års erfarenhet från brett HR-arbete som generalist, HR-assistent eller motsvarande. Vidare har du arbetat med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och det är även meriterande om du är certifierad i något testverktyg.

Eftersom Jeeves är ett internationellt bolag och engelska är koncernspråket, behöver du vara flytande i både svenska och engelska.

Som person är du positiv, handlingskraftig och flexibel. Du har lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra. Förändringar ser du som en möjlighet, och utmaningar motiverar dig. Du tycker det är roligt att ha ett varierande jobb där du får möjlighet att samarbeta med många olika människor och använda dina sociala färdigheter.

Alla lediga jobb