TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-generalist till JTEKT CS Sweden AB

Erfaren HR-generalist och löneadministratör sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems i Eskilstuna.

Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen samt har bred erfarenhet av HR-relaterade frågor? Vill du arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område? Bra! Då kan denna roll som HR-generalist i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Uppdraget är en "hyr först", vilket innebär att du blir anställd som konsult på TNG och sedan är tanken att din anställning ska övergå till kunden efter en tid.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på ett spännande industriföretag i en roll med stort ansvar. Du erbjuds en betydelsefull roll med många kontaktytor såsom chefer, medarbetare och ekonomi gällande frågor kring lön, avtals-, försäkrings- och pensionsfrågor.

Under första tiden när du är konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG och därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I samråd med HR-ansvarig kommer ni dela på följande arbetsuppgifter: 

Värt att veta

Tjänsten är en utökning och tillsammans med befintlig HR- och löneansvarig kommer ni fördela arbetsuppgifterna mellan er. Ni arbetar även nära kollegorna inom ekonomi.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av löneadministration, både från kollektiv- och tjänstemannasidan. Du har även kunskaper i arbetsrätt och kollektivavtal. Vi ser gärna att du har arbetat i en bred HR-roll, men det kan finnas utrymme för att växa in i arbetsuppgifter du inte har erfarenhet av. Då du kommer att ha både svenska och internationella kontakter talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du serviceinriktad och tycker om att ge support till chefer och kollegor. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och som är van vid att ta stort eget ansvar. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete då det är deadlines kontinuerligt. Vidare så är du trygg i dig själv och har en stor integritets- och sekretessförmåga.

Alla lediga jobb