TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-generalist till Kamstrup i Danderyd, Stockholm

Brinner du för HR och vill arbeta hos en innovativ aktör inom den gröna omställningen? Sök rollen som HR-generalist på Kamstrup!

Rollen som HR-generalist hos Kamstrup i Danderyd, Stockholm, är perfekt för dig som vill arbeta brett inom HR och fortsätta utveckla Kamstrup till en attraktiv arbetsgivare. Kamstrup växer snabbt och som leverantör av smarta mätlösningar till vatten- och energiföretag är det stort fokus på att säkerställa kvalité i såväl ledningssystem, hälsa, säkerhet och miljö men också verksamhetens egna klimatavtryck.

Om du vill du växa med uppgiften och utvecklas både personligt och professionellt, så är denna roll perfekt för dig!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos Kamstrup får du möjlighet att spela en central roll i arbetet med att både stärka och driva HR och QHSE (Quality, Health, Safety, and Environment) initiativ. Du arbetar nära ledningsgruppen och bidrar aktivt till utvecklingen av Kamstrups framtida verksamhet. Allt i en dynamisk arbetsmiljö som främjar nyfikenhet och utmanar etablerade arbetssätt. Din personliga och professionella utveckling är högt prioriterad hos Kamstrup och denna värdeskapande tjänsteleverantör inom energisektorn erbjuder mer än bara en anställning.

Hos Kamstrup får du flexibel arbetstid samt flera andra förmåner, exempelvis förmånsbaserad pension och kollektivavtalade försäkringar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Som HR-generalist kommer du arbeta brett med HR- och QHSE-frågor och initiativ för kontoret i Stockholm (Danderyd), Sverige och Oslo, Norge. Du har ett nära samarbete med HR-teamet och kvalitetsavdelningen på huvudkontoret i Danmark som också stöttar och utbildar löpande inom området. Rekrytering ingår inte i rollen utan hanteras av HR-funktionen i Danmark och TNG.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

I din roll som HR-generalist kommer du utgå från Kamstrups nyrenoverade, fina lokaler i Danderyd och du sitter tillsammans med kollegor från flera olika funktioner. I anslutning till kontoret finns också tillgång till gym, paddelbanor och konferensanläggning. Kamstrup tillämpar hybridarbete och du bör räkna med att resa en del i tjänsten, till kontoren i Norge och Danmark.

Du kommer rapportera till Finance Manager Sweden och tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats, och inleds med 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, motivation och potentiell förmåga, dock ser vi gärna att du har nedanstående efterfrågade kompetenser.

Rollen kan komma att anpassas efter dina tidigare erfarenheter.

För att lyckas och trivas i rollen på lång sikt söker vi dig som är:

Alla lediga jobb