TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-generalist till Perstorp Holding AB i Malmö

Driven HR-generalist till Perstorp AB i Malmö

Är du en driven och självgående HR-generalist med några års erfarenhet av brett HR-arbete? Är du van att ta ansvar och att jobba proaktivt? Perstorp AB, People & Culture Center of Excellence, söker en HR-generalist till sitt kontor i centrala Malmö.

Perstorp är en av världens ledande innovatörer av specialkemi och ingår i Petronas-koncernen med säte i Malaysia.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som HR-generalist på Perstorp kommer du att arbeta centralt inom HR med fokus på policy- och processutveckling, både nationellt och globalt. En betydande del av ditt arbete innebär generell HR support mot de globala funktionerna, varav en stor del gäller chefer och medarbetare i Sverige. Det kan bland annat handla om rekryteringar, chefsstöd, medarbetarfrågor, koordinera mobility-processer, hantera tillhörande administration i våra processer och verktyg. Du kommer även att delta i och driva olika utvecklingsprojekt kopplat till förbättringsarbete av HR policies, processer, verktyg och utbildning.
Du rapporterar till VP People & Culture Center of Excellence, och tjänsten är placerad i Malmö. Det förekommer resor till Perstorp (ca 1-2 gånger per månad).

Vi tror på frihet under ansvar, därför tillämpar vi till viss del hybridarbete. Hos oss kan du välja om du vill jobba från kontoret i Malmö eller från ditt hemmakontor ett par dagar i veckan.

Vi erbjuder bonus, extra pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag, privat sjukvårdsförsäkring, gruppförsäkringar och personalrabbatter via vår förmånsportal.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Exempel på ansvarsområden:

Värt att veta

Perstorp erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med många spännande utmaningar och projekt. Du kommer ingå i ett starkt HR-team och jobba nära chefer, medarbetare och HR-kollegor. Här får du en trygg arbetsplats där du även har möjlighet att utveckla dina kunskaper inom HR.

Arbetsmiljön präglas av en god stämning bland medarbetarna, som är både stöttande, prestigelösa och professionella. På Perstorp trivs våra medarbetare, något som den låga personalomsättningen vittnar om.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, drivande och ha en utmärkt kommunikationsförmåga. Du är ansvarstagande och har hög integritet, samt har en fallenhet att bygga starka relationer på alla nivåer inom organisationen. Du har problemlösningsförmåga och är skicklig på att fatta beslut. Du sätter höga mål och arbetar hårt och uthålligt för att nå dem. Du kan förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Vi söker dig som:

Urval och intervjuer görs löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi rekommenderar därför att du inte väntar med att skicka in din ansökan.

Observera att rekryteringsprocessen kan komma att pausas under några veckor i juli - augusti när det är semestertider.

Alla lediga jobb