TNG
HR-generalist till Swedol / Alligo

HR-generalist till Swedol / Alligo

Strukturerad och utvecklingsorienterad HR-generalist sökes till expansiva Swedol / Alligo i Stockholm eller Göteborg.

Arbetsgivare Swedol / Alligo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-14
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Jobba hemma Jobba hemma
Eva Sahlin
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Strukturerad och utvecklingsorienterad HR-generalist sökes till expansiva Swedol / Alligo i Stockholm eller Göteborg.

Som HR-generalist på Alligo får du ett intressant och omväxlande arbete där du får möjlighet att utveckla dig själv, din kompetens och HR-funktionen. Det kommer finnas möjlighet att specialisera sig inom ett eller flera processområden. Tjänsten är ett föräldravikariat på minst ett år.

Swedol / Alligo står inför en spännande fas och söker dig som vill vara med och påverka affärsområdets fortsatta tillväxt. Vi kommer från flera starka varumärken som nu förenats och arbetar tillsammans som ett affärsområde.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som HR-generalist kommer du ha en stor del i det pågående arbetet med att arbeta med kultur och värdegrundsfrågor. I vårt arbete vägleds vi av tre gemensamma värderingar: Engagemang, Samarbete och Kompetens. Oavsett roll så arbetar vi tillsammans som en del av ett lag. Ett lag med gemensamma värderingar och ett och samma mål - att få proffsens företag att fungera.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR-generalist arbetar du med chefsstöd till verksamheten utifrån våra HR-processer genom att stödja våra chefer i att följa lagar och avtal och utveckla sin verksamhet i önskad riktning. Du säkerställer att det sker i enlighet med affärsområdets personalpolitik strategier, policys och riktlinjer.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Vara ett stöd i arbetsrättsliga frågor
  • Vara ett stöd i rekryteringsprocesser samt lönebildning
  • Hantera rehab-ärenden
  • Arbeta aktivt med arbetsmiljöfrågor
  • HR-administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som HR-generalist ingår du i ett nordiskt lön och HR-team med HR-representanter i Sverige, Norge och Finland. HR-teamet i Sverige består av fyra HRBP och en HR-generalist. Placeringsort kan vara på huvudkontoret i Tyresö eller på vårt kontor i Göteborg.

Möjlighet att delvis arbeta hemifrån finns.

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en relevant utbildning och har du erfarenhet av brett kvalificerat HR-arbete är det meriterande. Du är självgående i ditt arbete och har god kännedom inom arbetsrätt, fackliga förhandlingar och kollektivavtalsfrågor. Har du tidigare arbetat mot en försäljningsorganisation och inom retail är det meriterande. Din svenska är god, både i tal och skrift och du har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person drivs du av att arbeta resultatorienterat. Du arbetar på ett strukturerat sätt för att slutföra arbetsuppgifter och nå dina uppsatta mål. Vidare vill du förstå affären, är nyfiken, idérik och tar fram lösningsförslag samt initierar förändrings- och utvecklingsinsatser.

För att lyckas i rollen är du duktig på att skapa relationer och att samarbeta med andra. Du är kommunikativ samtidigt som du är en effektiv lyssnare och håller andra informerade. Du är trygg och van vid att kunna ge konstruktiv feedback och hanterar frågor direkt och öppet.

Swedol / Alligo

Swedol / Alligo

Alligo är börsnoterade och är ett affärsområde inom Momentum Group och är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Swedol / Alligo
Arbetsgivare Swedol / Alligo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-14
Eva Sahlin
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Vindkraftsvägen 2, Tyresö