TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-Generalist till teknikföretag i Göteborg

Söker du en bred roll som HR-Generalist och vill jobba i en internationell organisation? Då är det dig vi söker i Göteborg!

Till ett teknikföretag i södra Göteborg söker vi dig som vill ta dig an utmaningen och bli deras ny HR-Generalist. Denna tjänsten passar dig som söker jobb inom HR där du får en möjlighet att växa och lära dig mer. Vidare får du vara med och delta i deras arbete med att implementera ett nytt HR-system i deras internationella organisation. Jobbet passar dig som vill jobba brett med HR och implementering samt förändring.

Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval görs löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett jobb som HR-Generalist där du får arbeta brett med HR och bidra till deras arbete med förändring och implementering av ett nytt globalt HR-system. Här får du som är systemvan en möjlighet att bidra med dina färdigheter och få en viktig roll i deras fortsatta implementeringsarbete. Vidare erbjuder vi dig ett jobb i ett globalt ledande företag och där du har chansen att förvärva nya kunskaper och erfarenheter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är initialt på sex månader med chans till förlängning. Du kommer jobba på vår kunds huvudkontor i södra Göteborg. Företaget är väletablerat på den internationella marknaden och i din tjänst kommer du få driva flera processer inom HR på engelska.

När du jobbar som konsult på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Vi är även intresserad av att träffa dig driver eget som underkonsult.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR eller motsvarande område, alternativt skaffat dig motsvarande genom arbetserfarenhet. Vi ser att du har god systemvana och vi ser gärna att du i en tidigare HR-roll agerat superuser i något system du jobbat med. Då företaget jobbar internationellt så ser vi att du är trygg i att använda engelskan i arbetet, både skriftligt och muntligt. 

I detta uppdrag kommer du in i en organisation under förändring och det är viktigt att du är flexibel och prestigelös då du kommer inneha en bred roll. Vidare så har du lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar samt trivs med att själv strukturera upp ditt arbete. Du gillar roller med många kontaktytor och du har en god förmåga för samarbete och kommunikation.

Alla lediga jobb