TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-generalist till uppdrag i centrala Göteborg

Vill du utveckla dina kunskaper inom HR? Nu söker vi en HR generalist till vår kund i centrala Göteborg.

Nu har vi ett långt uppdrag till dig som vill bygga på dina tidigare erfarenheter som HR-generalist. Vi letar efter dig som tidigare har jobbat inom projekt kring onboarding- och rekryteringsprocessen samt har god vana från att läsa avtal såsom kollektivavtal. Som HR-generalist hanterar du bland annat frågor som rör arbetsrätt, coaching av chefer, hantering av personalärenden inom arbetsmiljö och rehabilitering samt rekrytering. Detta är ett längre uppdrag med start i augusti samt goda chanser till förlängning.

Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som HR-generalist får du jobba brett inom HR. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

Värt att veta

Du kommer erbjudas en viktig roll inom HR på ett dynamiskt svenskt företag som präglas av nytänkande och socialt ansvarstagande. Vidare blir du en del av ett glatt team i en öppen och prestigelös arbetsmiljö där man jobbar mot gemensamma mål. Vår kund sitter i trevliga lokaler på Östra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg.

Detta är ett konsult uppdrag hos vår kund fram till juni 2023 med goda chanser till förlängning. Urval sker löpande och start under augusti månad. 

Våra förväntningar

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet inom HR-området. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och tar ansvar för att uppnå resultat.

Som person agerar du på eget initiativ och har en vana från att driva projekt framåt. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, och du uppmuntrar och stödjer andra när det uppstår problem. Vidare är du kommunikativ och samarbetar effektivt med andra. 

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande. 

Alla lediga jobb