TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-generalister till ett uppdrag i Göteborg.

Gillar du att arbeta med människor och bidra till en hållbarare arbetsplats?Nu söker TNG en HR-generalist.

Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom HR och som är intresserad av att ta dig an ett uppdrag hos våra kund i Göteborg. Vi letar efter dig som tidigare har jobbat som HR-generalist och som är nyfiken på att prova på nya utmaningar. Som HR-generalist hanterar du bland annat frågor som rör arbetsrätt och rekrytering. Du sköter även kontakten med företagshälsa och agerar stöd åt chefer.

Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som HR-generalist får du jobba brett inom HR. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

Värt att veta

Du kommer erbjudas en viktig roll inom HR på ett dynamiskt svenskt företag som präglas av nytänkande och socialt ansvarstagande.Vidare blir du en del av ett glatt team i en öppen och prestigelös arbetsmiljö där man jobbar mot gemensamma mål. Vår kund sitter i trevliga lokaler på Östra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg.

Detta är ett konsult uppdrag hos våran kund fram till september och kan eventuellt bli förlängt.Urval sker löpande och start omgående. 

 

Våra förväntningar

För att trivas som konsult och HR-generalist ser vi gärna att du har en relevant utbildning och några års erfarenhet inom HR-området. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och tar ansvar för att uppnå resultat.

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt, och du uppmuntrar och stödjer andra när det uppstår problem. Vidare är du kommunikativ och samarbetar effektivt med andra. Du är ambitiös och utvecklar dig kontinuerligt i din yrkesroll.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb