TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR/HMSK chef till Nordisk Återvinning

Drivs du av att jobba med HR och arbetsmiljö? Nu söker Nordisk Återvinning i Göteborg en HR/HMSK chef.

Vill du vara med och driva personal och arbetsmiljöfrågor? Är en bra kultur på arbetet viktigt för dig? Här får du chansen att påverka och skapa en vinnande kultur samt upprätta processer och policys. Bli en del av Nordisk återvinning och jobba aktivt med personalfrågor blandat med säkerhet och arbetsmiljö.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Rollen innebär ett helhetsansvar för verksamhetens övergripande HR/HMSK frågor för Sverige och Norge. Du blir en nyckelspelare i en framtidsbransch och får bra kollegor i en organisation som präglas av våra fyra värden - entreprenörskap, proaktivitet, ansvar och laganda. 

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ha din placering på vårt kontor i Mölndal. Det kan förekomma resor inom tjänsten för att besöka de olika driftsenheter. Möjlighet till hybridarbete ges vid behov. Nordisk Återvinning Service AB blev etablerad senhösten 2011 som en helägt dotterbolag till Norsk Gjenvinning Renovasjon AS. Norsk Gjenvinning-koncernen är Norges största aktör inom avfall och återvinning. Vi levererar renhållningstjänster till kommuner och interkommunala avfallsföretag i hela Sverige.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb