TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR konsult / HR BP till företag i Hässleholm

Drivs du av att arbeta med arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar? Vi söker en HR-konsult till ett företag i Hässleholm

Är du van vid att coacha ledare och trygg i din roll som HR-konsult? Har du erfarenhet från olika delar av HR-processen och är tillgänglig omgående? Som HR Business Partner / HR konsult hos ett företag i Hässleholm, norra Skåne, har du en varierande roll med fokus på chefsstöd, fackliga förhandlingar, arbetsrättsliga frågor och rekrytering.

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på verksamhet inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Här erbjuds du ett utvecklande och självständigt arbete på ett spännande uppdrag med möjligheten att göra skillnad. Du har en viktig roll i att stötta ledarna i deras dagliga arbete och får använda din fulla kompetens inom HR och arbetsrätt.

Detta är ett konsultuppdrag / interimsuppdrag via TNG med start omgående. Uppdraget är på heltid och löper på i ca 3-4 månader med chans till förlängning.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi vill gärna komma i kontakt även med dig som är interim / underkonsult via ditt egna bolag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som HR Business Partner / HR-konsult arbetar du brett med stora delar av HR-området. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bl a att:

Värt att veta

Som HR Business Partner / HR-konsult arbetar du nära verksamheten och din arbetsplats är verksamhetens kontor i Hässleholm, norra Skåne. Du ingår i ett koncerngemensamt team inom HR och lön och du rapporterar till HR-direktör, som samtliga utgår från Norge. 

Omfattningen på uppdraget förväntas vara 60-100%.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom HR där du arbetat med arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hela eller delar av HR-årshjulet, från lönerevision till organisationsförändringar etc. Du har god kännedom om arbetsrätt och kollektivavtal.

Som person är du trygg i din yrkesroll och framför budskap på ett coachande och pedagogiskt sätt. Du har en positiv inställning och hittar lösningar för att komma vidare i arbetet. Vidare är du självgående och trivs att arbeta i en produktionsmiljö.

Alla lediga jobb