TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-konsult till framtida uppdrag i Skåne

Är du HR-konsult och intresserad av uppdrag i Skåne? Bli en del av TNGs nätverk av interim-konsulter!

Driver du eget företag inom HR-området och vill jobba som underkonsult via oss på TNG? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!
TNG satsar just nu på att utveckla vårt samarbete med dig som underkonsult för att kunna komma med pricksäkra förfrågningar angående längre och kortare uppdrag på heltid såväl som deltid. Kanske utgår du från Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Lund eller Sjöbo och är intresserad av uppdrag i din närhet.

Vill du bidra med och utveckla din kompetens inom till exempel compensation and benefits, chefsstöd, arbetsrätt eller rekrytering?


Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Att jobba som interim konsult via oss på TNG innebär varierande utmaningar och stort eget ansvar. Du avgör själv vilket typ av upplägg som passar dig och vilka uppdrag som du är intresserad av. Vi verkar i många olika branscher och kan erbjuda dig möjligheten att bredda ditt nätverk och öka dina chanser att hitta spännande nya utmaningar inom HR.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som HR-konsult varierar såklart från uppdrag till uppdrag men exempel på områden kan vara: 

Värt att veta

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar. 

Kompetenta konsultchefer kommer agera bollplank och stötta dig när du är ute på uppdrag via oss.

I den här rekryteringen är det TNG som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och stresstålig och du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Alla lediga jobb