TNG
HR Konsult till St1 Refinery AB i Göteborg

HR Konsult till St1 Refinery AB i Göteborg

Har du erfarenhet av HR och administration vid avtalsförhandlingar? St1 Refinery i Göteborg söker nu en HR konsult till sitt team!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Har du erfarenhet av HR och administration vid avtalsförhandlingar? St1 Refinery i Göteborg söker nu en HR konsult till sitt team!

Vi söker dig som vill vara en del av ett härligt HR team och arbeta med avtal, förhandlingar, rekrytering och talent management. Detta är en bred roll där du har möjlighet att förvärva ytterligare kunskaper och erfarenheter inom HR. Har du sedan tidigare arbeta med avtal och brinner vid förhandlingsbordet... då kan det här vara jobbet för dig!

Uppdraget ska påbörjas omgående och urvalsprocessen är igång, så vi ser fram emot din ansökan snarast.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på en HR-avdelning hos ett internationellt energiföretag. I rollen som HR konsult får du vara med och påverka och vara drivande i processer inom hela HR-området med stort fokus under en period på förhandlingar i samband med ett förvärv. Du får arbeta med vida ramar och dina tankar samt idéer kommer att vara välkomna i en härligt prestigelös miljö där ledorden är; rättvisa, ansvar, transparens och lika förutsättningar.


St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsult kommer du under hösten stötta i avtalsförhandlingar på tjänstemannasidan samt bidra som HR-stöd internt vid rekryteringar gällande arbets- och rollbeskrivningar.

Arbetsuppgifter:

  • Administrera avtal och stötta organisationen i avtalsfrågor.
  • Driva kompetensutveckling och rollbeskrivningar inom ramen för Talent Management.
  • Stötta vid implementering av olika HR- och värderingsverktyg.
  • Fastställa kravspecifikationer för tjänster inom företaget.
  • Koordinera och kommunicera med medarbetare och kandidater i olika HR-processer.
  • Stötta kollegor i övrigt förekommande uppgifter kring avtal, anställningar och företagshälsovård.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

St1 har nyligen gjort ett förvärv och här kommer du att bidra i avtalsförhandlingar under hösten. De står också i startgropen för ett nytt HR-system samt andra digital verktyg där du kommer att få bidra vid en övergång. Du blir en del av ett HR-Team på fyra personer med HR-Chef, HRBP Teamlead, HR-Coordinator, och en Löneadministratör.

Jobbet är på heltid med placering på Raffinaderiets huvudkontor, precis vid Älvsborgsbron, där vi sitter i egna kontor. St1s kontor ligger nära en busshållplats och från Brunnsparken tar det 20 minuter med kollektivtrafiken. För dig som tar bilen finns det gott om parkeringsplatser i anslutningen till kontoret.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med högskoleexamen, gärna inom HR, personal eller motsvarande. Vi ser gärna att du känner dig trygg i avtalsförhandlingar, med erfarenhet av flera olika avtal, har drivit interna rekryteringsprocesser samt hanterat Talent Management med kompetensutveckling. Har du dessutom erfarenhet från tillverkningsindustri eller produktion så är det meriterande.

Du har du en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig tydligt, såväl skriftligt som muntligt då du både skriver annonser och genomför intervjuer. Koncernspråket är engelska viket du också måste vara bekväm med. Vi ser gärna att du har god systemvana och lätt för att lära dig nya system.

Som person behöver du vara självgående och initiativtagande, då du själv ansvarar för att driva ditt arbete framåt. Du blir också en viktig person för organisationen, varför du måste vara kommunikativ och förstå att din roll är en servicefunktion ut i fingerspetsarna. Vilket du stortrivs med! Under en period kommer eventuellt ett par resor till södra Sverige bli aktuellt.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

TNG Group AB
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-01
Martin Andersson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Bensinvägen 10, Götebog