TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-konsult till uppdrag i Västerås

HR-generalist och HR-konsult till ledande företag inom hållbara logistiklösningar i Västerås.

TNG söker för kunds räkning en HR-generalist och konsult till en innovativ aktör inom cirkulära förpackningssystem. Som HR-generalist kommer du att stödja våra medarbetare och chefer i deras dagliga arbete. Du kommer att ha en central roll i löneprocess samt arbeta med rekrytering och onboarding med team och arbetsmiljön i fokus.

Uppdraget har start den 2 september och löper till 18 april 2025 med möjlighet till förlängning.
Intresserad? Ansök gärna snarast då det är kort ansökningstid!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att arbeta självständigt och utveckla dina HR-kompetenser. Du kommer att bli en del av ett engagerat team där dina insatser värdesätts och där det finns utrymme för personlig och professionell utveckling.
Våra värderingar innefattar mångfald, inkludering och en stark arbetsgemenskap. Vi tror på balans mellan arbete och fritid och erbjuder flexibla arbetslösningar efter initiala inlärningsperioden.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom personal, HR eller liknande område med flerårig erfarenhet av arbete inom HR-funktionen. Du har god kunskap om arbetsrätt, personaladministration och rekrytering. Det är meriterande om du har arbetat tidigare inom produktion.

Dina starka kommunikationsförmågor, både skriftligt och muntligt, gör att du kan bygga relationer och stödja  chefer och medarbetare effektivt. Du är driven, ansvarstagande och har god organisationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb