TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR – Konsulter till kund inom energinätverk

Vi söker erfaren HR-generalist för interimsuppdrag till kund inom energinätverk i Västerås

Vi söker dig som är eller vill bli HR-konsult med erfarenhet av rekrytering, personaladministration, individärenden och arbetsrätt för uppdrag hos kund inom energinätverk i Västerås.

Uppdraget är på min sex månader med start i Augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Bolaget har lång erfarenhet och är ett väletablerat namn inom sin bransch. Du kommer till ett kompetens team om ca 20 medarbetare.

Som HR konsult kommer du agera som stöd till VD och ditt ansvar är brett och du förväntas aktivt driva och utveckla årliga HR-aktiviteter, skapa processer och rutiner, stötta upp vid rekrytering, introduktion, individärenden och arbetsrättsliga frågor.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som konsult eller underkonsult hos TNG får ett omväxlande arbete med möjligheten att vidareutveckla din karriär! Våra kompetenta konsultchefer kommer agera bollplank och stötta dig när du är ute på uppdrag via oss.

Våra förväntningar

Som person är du trygg, flexibel och lösningsorienterad. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Alla lediga jobb