TNG
HR-koordinator deltid till Jeeves i Stockholm

HR-koordinator deltid till Jeeves i Stockholm

Vill du arbeta med HR och rekrytering i ett marknadsledande IT-bolag? Sök tjänsten som HR-koordinator hos Jeeves i Stockholm!

Uppdragsgivare Jeeves Information Systems AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-29
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Vill du arbeta med HR och rekrytering i ett marknadsledande IT-bolag? Sök tjänsten som HR-koordinator hos Jeeves i Stockholm!

Älskar du HR och tycker att den viktigaste framgången i ett företag är människorna som arbetar i det? Är du i början av din karriär och vill bygga dig en bra erfarenhet av att arbeta brett inom HR?

Jeeves tar nu nästa steg för att fortsätta utveckla sina processer inom HR och är därför i behov av att utöka med en HR-koordinator på deltid. Vill du stötta i det fortsatta utvecklingsarbetet med fokus på kompetensförsörjning och employer branding? Då är det dig vi söker! Läs mer och ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som HR-koordinator erbjuds du en möjlighet att följa med på en spännande resa hos ett svenskt IT-bolag och leverantör av ERP affärssystemslösningar. Här får du också vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av ett innovativt och marknadsledande företag, där du tillsammans med övriga kollegor bidrar med passion och arbetsglädje för att fortsätta växa.

I rollen som HR-koordinator på Jeeves kommer dina fokusområden främst vara rekrytering och employer branding. Vilket innebär att ta fram strategier för att via sociala medier stärka vårt varumärke och fortsatt attrahera och bygga upp vårt nätverk av kandidater och ambassadörer. Här kommer du också få sätta upp processerna för search samt stötta i alla delar i rekryteringsarbetet.

Rollen innebär också att stötta HR-avdelningen i arbetet med att utveckla processerna kring kompetenskartläggning samt stötta i arbetet med att implementera ett nytt kompetensförsörjningsverktyg.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som HR-koordinator kommer du utöver arbetet med rekrytering och employer branding även stötta HR-avdelningen, chefer och medarbetare i andra administrativa uppgifter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att:

  • stötta HR och chefer vid rekrytering (annons, urval, telefonintervjuer, search och referenstagning)
  • administrera anställningsavtal och stötta vid onboarding
  • stötta chefer och medarbetare i HR relaterade frågor
  • skapa arbetsbeskrivningar och delta i arbetet med kompetenskartläggning 
  • skapa processer för employer branding och utöka vårt nätverk av konsulter och ambassadörer
  • via sociala medier och andra marknadskanaler stärka Jeeves varumärke

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av HR-avdelningen och arbetar tätt tillsammans med HR-chefen och HR-generalist på huvudkontoret i Stockholm, men arbetar även nära facility och den övriga organisationen både i Stockholm och i Göteborg.

Tjänsten är på deltid 50% och är tänkt att starta i maj/juni. Du blir anställd som konsult hos TNG och uppdraget är tänkt att löpa 6 månader med möjlighet till förlängning. Du arbetar 50% månd-fred enligt överenskommelse och gärna förmiddagar (men inget krav) och kan med fördel kombinera arbetet med studier eller annan sysselsättning. Introduktion kommer att ske på kontoret, därefter finns det möjlighet att arbeta hemifrån. 

Tjänsten är placerad i trevliga lokaler mycket centralt i Stockholm med utmärkta möjligheter till service och goda kommunikationer. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som kanske är i slutet av din utbildning eller av annan anledning gärna kombinerar en deltidstjänst inom HR med annan sysselsättning.

Vi tror att du har en utbildning inom personaladministration eller HR alternativt annan motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Din utbildning är dock inte det viktigaste, men vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration inom HR och rekrytering. Viktigt för att lyckas i rollen är också att du har god erfarenhet av search, bygga nätverk och attrahera kandidater via sociala medier samt på ett kreativt sätt kan bidra till att utveckla våra processer inom employer branding.

Då du kommer arbeta i nära samarbete med chefer och den övriga organisationen är det viktigt att du som person  är strukturerad, kommunikativ och lyhörd,. Då en stor del av arbetet även inkluderar utveckling av rutiner och processer internt är det även av vikt att du har hög integritet och erfarenhet av att hantera konfidentiell information. Du tycker om kontakten med människor och har lätt att samarbeta samt att anpassa dig till olika människor och situationer.

Du har god systemvana och erfarenhet av Officepaketet, meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av rekryteringsverktyget Teamtailor eller annat liknande system. Då du kommer att ha många kontaktytor är det dock ett krav för rollen att du är flytande i svenska språket i tal och skrift.

Jeeves Information Systems AB

Jeeves Information Systems AB

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar (ERP) för medelstora företag. Jeeves ERP kan installeras lokalt eller levereras som en molntjänst. Sedan starten 1992 har företaget haft en stabil tillväxt och har nu mer än 2400 kunder. Kunderna finns främst inom tillverkning, produktion, distribution, partihandel samt i tjänsteindustrin. Vi arbetar nära våra kunder, allt ifrån produktutveckling till implementation och produktsupport. Våra duktiga verksamhets- produkt- och processexperter har lång erfarenhet av att hjälpa kunderna att bli unika på sin marknad genom ett flexibelt och kostnadseffektivt ERP-system. Jeeves ERP är en affärssystemslösning som du kan växa med!

Uppdragsgivare Jeeves Information Systems AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-29
Pernilla Ek
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsbron 1, Stockholm