TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Manager sökes till framtida uppdrag i Göteborg

Vill du jobba med organisationsfrågor och HR-processer? Vi söker nu dig som vill jobba som HR Manager i Göteborg.

Söker du en ledande och ansvarsfull roll inom HR där får möjlighet att bidra med innovation och struktur till HR-arbetet? I Göteborg ser en vi ökad förfrågan från våra kunder efter drivna HR Managers som vill jobba med hela bredden av HR- och organisationsfrågor. Så nu vill vi komma i kontakt med dig för kommande jobb inom HR. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som HR Manager har du en inflytelserik roll när det kommer till hur HR-arbete genomförs i organisationen. Vidare har du här en möjlighet att komma i kontakt med nya organisationer som behöver just din kompetens och chans att knyta till dig nya kontakter i arbetslivet. Vi söker både dig som vill ha trygghet i en anställning och dig som söker konsultuppdrag inom HR.

TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, såväl lokalt verksamma som internationella, som verkar i olika branscher.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som HR Manager har du ett övergripande ansvar för HR arbetet i organisationen. I rollen får du ansvarsområde där du får säkerställa att en komplett uppsättning av välfungerande HR processer och policys finns samt säkerställa att dessa implementeras och att de ligger i linje med interna och externa regelverk. Vidare har du en bred roll där du stöttar och coachar chefer och HR-personal i frågor gällande ledarskap, ledningsgruppsarbete, HR- samt organisationsfrågor. Ofta jobbar du som HR-manager nära ledningen och koordinerar arbetet i HR-avdelning. 

En HR Managers arbetsuppgifter kan se olika ut beroende på organisation och utformning. Därför kan arbetsuppgifter och ansvarsområde variera.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Observera att denna annons ligger ute för uppdrag och tjänster som är på ingång till oss och mer information kommer ges när dessa blir aktuella.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Då du självständigt kommer stötta och driva HR-frågor och inneha en ansvarig roll i HR-arbetet ser vi att du har erfarenhet av att ha arbetat som HR Business Partner, HR Manager eller motsvarande i minst tre år. Vi ser gärna att du genomfört en högskoleutbildning inom personal och HR eller motsvarande.

Du är trygg i dina HR-kunskaper, har god kännedom om gällande lagar och avtal samt erfarenhet av fackliga förhandlingar. Vidare meriterande är erfarenhet av ledningsgrupparbete och personalansvar inom HR. Då våra kunder verkar både nationellt som internationellt bör du behärska svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Alla lediga jobb