TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-Partner till Ahlsell

Vi söker just nu en HR Partner med fokus på employer branding till marknadsledande Ahlsell

Är du en kreativ och serviceinriktad person? Vill du anta en bred roll inom HR, rekrytering & employer branding där du får arbeta självständigt i en affärsinriktad verksamhet? Bra! Då kan rollen som HR Partner till Ahlsell vara något för dig.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Ahlsell blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt. 

Med drygt 5 700 medarbetare, 240 butiker och tre centrallager förverkligar Ahlsell varje dag sitt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. Ahlsell är en av de största aktörerna på sin marknad med en lång historia, återkommande kunder och en imponerande tillväxt. Som HR Partner blir du en viktig del i vår vinnande kultur där relationer, kunder och vår affär ständigt är i fokus.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Din roll som HR-Partner kommer vara en blandning av renodlade HR uppgifter, rekrytering och employer branding. Det är därför viktigt att du är flexibel och att du blev nyfiken av första textstycket och tänkte "detta skulle passa mig!"

Vi söker dig som känner lite extra för employer branding och rekrytering. Arbetet med att lyfta och stärka Ahlsells varumärke är ständigt pågående och i denna roll kommer du få ansvar för att driva och utveckla processer som pågår i attract syfte. 

I rollen som HR-Partner kommer du också arbeta med att stötta våra verksamheter och våra chefer i deras rekryteringsarbete och stötta upp i diverse HR frågor rörande till exempel personalärenden så som rehabilitering m.m.

Du får här möjlighet att genom ett nära samarbete med kollegor och chefer självständigt driva dina egna rekryteringsprocesser från annonsering hela vägen till anställning, marknadsföra Ahlsell samt driva renodlade HR-ärenden.

 

Värt att veta

Du blir del av ett HR-team bestående av ett 20-tal personer, varav 7 HR Business Partners och ca 13 personer inom HR-operations bestående av lön, administration, IT och controlling.

Tjänsten är placerad i Örebro, Hallsberg.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning inom HR eller motsvarande område. Dig som finner inspiration i att förbättra processer och arbetssätt samt att hitta nya lösningar och sätt att attrahera och rekrytera nya kollegor på.

Erfarenhet från att ha arbetat med rekrytering är ett krav, har du även erfarenhet från employer branding ses det som meriterande. 

Som person har du viljan och vill utvecklas. Vi tror du har ett stort driv och engagemang samt en förmåga att få människor med dig. Du har en god personkännedom och har lätt för att bygga förtroende. Du får energi av möten med andra människor och säkerställer kvalitet och god service i allt du gör. Du tycker att Employer Branding låter spännande och ser fram emot att få sätta dig in i hur man hjälper företag att attrahera framtidens kompetens med rätt typ av innehåll och kampanjplan.

Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Alla lediga jobb