TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR Partner till konsultuppdrag Norrköping

Erfaren HR Partner för konsultuppdrag till Sjöfartsverket i Norrköping. Ansök idag!

Vi söker en HR-partner till Sjöfartsverket i Norrköping! Har du en avslutad kandidatexamen inom HR eller ett relaterat område och minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete? Vi erbjuder ett långsiktigt konsultuppdrag som interims konsult eller anställd konsult via oss på TNG, med möjlighet att arbeta 50% på distans.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som HR-partner kommer du att driva och bidra till utvecklingen av en lärande organisation med fokus på personligt ledarskap och starkt medarbetarskap, baserat på den statliga värdegrunden. Du kommer att delta i implementeringen av Sjöfartsverkets HR-processer, riktlinjer och rutiner samt säkerställa att dessa följs i en ny organisation.

Du kommer att stötta ledningsgruppen och enskilda chefer i både strategiska och operativa HR-frågor som kompetensförsörjning, arbetsmiljö, rekrytering och arbetsrätt. Din roll kommer att vara mångsidig och täcka hela HR-området. Eftersom verksamheten är under förändring, kommer en del av ditt arbete att innefatta kompetenshöjande insatser kopplade till förändringsledning.

På HR-avdelningen arbetar 28 personer. Avdelningen som du som HR konsult kommer stötta tillsammans med befintlig HR Partner för verksamheten, omfattar ca.280 medarbetare.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Ett konsultuppdrag på heltid (100%) som startar den 9 september 2024 och pågår i ett (1) år från det att avtalet undertecknats av båda parter. Kunden har rätt att förlänga hela eller delar av avtalet med upp till sex (6) månader, vilket innebär att den totala avtalstiden kan bli upp till arton (18) månader. Du kan antingen bli anställd hos oss på TNG som underkonsult via ditt eget bolag eller som konsult via TNG. Uppdraget innebär att du kommer att vara uthyrd till vår kund Sjöfartsverket i Norrköping.

Våra förväntningar

Meriterande är:

Alla lediga jobb