TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-projektledare till Systembolaget i Stockholm

Nu söker vi en HR-konsult till ett uppdrag på Systembolaget i centrala Stockholm

Har du jobbat som HR-specialist eller HR Business Partner och vill nu ha nya utmaningar? Ha du arbetat med kartläggning av rollbeskrivningar tidigare? Då har vi ett uppdrag för dig!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtal och dess förmåner som lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Systembolaget har behov av att se över, förenkla och utveckla befintlig rollstruktur och arkitektur. I nuläget har Systembolaget cirka 130 rollprofiler varav huvuddelen av dem finns på huvudkontoret i Kungsträdgården. Flera av rollprofilerna på huvudkontoret innehas av endast en eller ett fåtal personer. Flera rollprofiler liknar varandra men finns inom olika avdelningar/funktioner.

Rollprofilerna används idag för att tydliggöra vad medarbetarna och cheferna har för huvudsakliga arbetsuppgifter, vilket ansvar och vilka befogenheter man har och vilka kompetenser som krävs för rollen. Rollprofilerna klassificeras i enlighet arbetsvärderingsverktyget BAS som i sin tur ligger till grund för jämställdhetsarbetet och rättvis lönesättning. Rollprofilen utgör därmed en viktig grund i den årliga lönekartläggningen.

Uppdraget innebär att:

Värt att veta

Uppdraget är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats och kommer pågå i cirka 5 månader med möjlighet till sommarsemester. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Kungsträdgården.

Våra förväntningar

Vi söker en projektledare med HR- och utvecklarkompetens och som har erfarenhet av att ha lett motsvarande uppdrag tidigare. Personen ska ha erfarenhet av att projektleda arbets-/projektgrupper samt av att hantera många olika perspektiv och intressenter.

De kunskaper vi specifikt efterfrågar är:

Alla lediga jobb