TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR specialist till Din Bil

Är du intresserad av att utveckla Din Bils strategiska HR-arbete? Din Bil söker nu en erfaren HR-specialist.

Brinner du för arbete med HR-processer och har erfarenhet av strategiskt HR arbete? Vill du vara en del av en central HR-organisation där du blir en av nyckelpersonerna att ta HR till en nästa nivå? Vi söker dig som vill bidra till att utveckla HR till en värdeskapande del av verksamheten. Har du dessutom erfarenhet av HR compliance och kompetensförsörjningsfrågor så är det dig vi söker. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en självständig roll i vilken du få möjlighet att påverka och utforma en ny HR plattform med stor fokus på HR compliance, värdegrundsarbete och utbildning / Talent Program. Vi är en organisation där många fina initiativ och processer initierats men där allt inte är färdigt. Du blir en viktig del av Din Bil - en arbetsplats som präglas av dynamik, komplexitet och nytänkande. Vi erbjuder dig en spännande roll där du arbetar både strategiskt och operativt.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tillsammans med övriga kollegor i HR-teamet, har du en viktig roll i att driva och utveckla HR-arbetet på Din Bil. Du kommer tillsammans med en HR-teamet utveckla och implementera våra processer och system, samt ansvara för ett antal egna HR-projekt. Du kommer att rapportera till HR direktören. Du kommer finnas som stöd för kollegorna i HR-teamet. Kontoret är lokaliserat i trevliga lokaler i Hammarbysjö stad. Tjänsten är en tillsvidareanställning och urval sker löpande.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA - inriktning samt flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR arbete. Du är en erfaren person som är trygg i din arbetsroll och är van att arbeta självständigt. Du har hög integritet och är trygg i att fatta beslut för att självständigt kunna driva HR-arbetet framåt och utveckla HR-processer och policys. Du trivs på företag i förändring och växlar snabbt mellan arbetsuppgifterna. Du har erfarenhet av att ta fram manualer och handböcker samt annan dokumentation.

Som HR Specialist är det dessutom viktigt att du är en ödmjuk, serviceminded och kommunikativ person. Vi värdesätter högt din prestigelöshet och positivism. Du är van att arbeta proaktivt och är duktig på att prioritera i ditt arbete. Du är lyhörd och lösningsorienterad för att kunna se organisationens behov och jobba med förbättringar. En nyfikenhet och ett genomgående driv för utveckling och förbättring är av stor vikt för att du ska trivas och prestera bra i rollen.

Alla lediga jobb