TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-specialist till Parkeringstjänst Väst

Vill du jobba med HR på deltid? Vi söker nu en HR-specialist på deltid till familjärt bolag i Göteborg.

Vill du bygga en HR-funktion från grunden, med gott stöd från ledningen i ett välmående och familjärt bolag i Göteborg? Letar du dessutom efter en tjänst på 50%? Då ska du definitivt fortsätta läsa!

Vi på Parkeringstjänst Väst AB är parkeringsbolaget med lokal förankring i Göteborgsregionen. Vi är väl etablerade sedan 30 år tillbaka och har byggt upp en stor kunskap och kompetens inom allt som rör parkering.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här tjänsten får du komma in med dina specialistkunskaper inom HR. Du förväntas skapa, förvalta och uppdatera processer inom samtliga HR-områden. Det blir också ditt uppdrag att implementera dessa i bolaget och se till att de efterlevs. Du arbetar nära bolagets ägare och ingår i ledningsgruppen.

Flextid
Flextid
Betald mobil
Betald mobil
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med:

Du kommer också att ta fram och uppdatera jämställdhetsplan samt arbetsmiljöplan. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi sitter i trivsamma lokaler nära Kvilletorget i Göteborg. På kontoret arbetar idag 10 personer så du blir en del av ett sammansvetsat och kollegialt team. På fältet arbetar ca 20 parkeringsvakter. Hos oss får du stor möjlighet att bidra till och påverka såväl det dagliga arbetet som strategier framåt!

På kontoret finns en hund, så du bör inte vara allergiker.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med akademisk examen från PA-program eller liknande. Då du blir vår specialist på HR-området behöver du självständigt och på ett drivet sätt kunna bygga, implementera och uppdatera samtliga förekommande processer. Vi tror därför att det krävs en gedigen erfarenhet av brett HR-arbete. Har du dessutom erfarenhet av fackliga förhandlingar, gärna på kollektivsidan, ser vi det som meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande. Goda datorkunskaper krävs. 

För att trivas hos oss är du kommunikativ, prestigelös och operativ, en "doer". Du har stor förmåga att skapa din egen struktur och är van att arbetsleda dig själv. Du kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Då vi är ett relativt litet kontor ser vi gärna att du gillar samarbete och tycker om en roll med många kontaktytor. Samtidigt ser vi att du har en hög integritet och kan driva dina frågor i arbetet.

Alla lediga jobb