TNG
HR ansvarig till Scandinavian Biogas Fuel

HR ansvarig till Scandinavian Biogas Fuel

Är du intresserad av att fortsätta utveckla Scandinavians Biogas strategiska HR-arbete? Just nu söker vi en erfaren HR-ansvarig

Arbetsgivare Scandinavian Biogas Fuel
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-20
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Dana Jennerström
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Är du intresserad av att fortsätta utveckla Scandinavians Biogas strategiska HR-arbete? Just nu söker vi en erfaren HR-ansvarig

Brinner du för att optimera HR-processer och har erfarenhet av att arbeta med såväl strategiskt HR-arbete samtidigt som du gillar att vara operativ och arbeta med verksamhetsnära frågor? Vi söker dig som vill arbeta strategiskt och operativt med att vidareutveckla organisationens HR till en värdeskapande del av verksamheten. Har du dessutom erfarenhet och intresse av internkommunikation så är det dig vi söker. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en självständig roll i vilken du får möjlighet att påverka och utforma vår HR funktion. I ditt dagliga arbete kommer du ha stort fokus på rekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö samt värdegrundsarbete. Du kommer till en organisation där många fina initiativ och processer initierats men där allt inte är satt ännu. Det ger dig stora möjligheter att vara med och forma såväl vårt strategiska som operativa arbete. Du blir en viktig del av Scandinavian Biogas - en arbetsplats som präglas av förändring, komplexitet och nytänkande. Vi erbjuder dig en spännande roll där du kommer att arbeta nära och vara stöd för såväl chefer som medarbetare.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR-ansvarig hos oss kommer du arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter inom HR och internkommunikation. Du kommer stödja organisationen med dina sakkunskaper och arbeta nära ledningen och cheferna. Du kommer att:

  • Ansvara och driva operativa och strategiska frågor.
  • Agera kravställare inom vissa ramar och projekt.
  • Bygga upp och ansvara för kompetensförsörjning, inkl. rekryteringsarbete.
  • Medverka i fackliga förhandlingar samt samverka med arbetsgivarorganisationerna.
  • Värdegrundsarbete.
  • HR-compliance, ex. säkerställa att policyer och processer efterlevs utifrån våra strategier och mål.
  • Lönehantering och kontakt mot vår outsourcingpartner.
  • Arbetsmiljö inkl. rehabiliteringsarbete.
  • Månadsbrev och pressmeddelanden.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom HR och med tiden kan du komma att få ett allt större inflytande och påverkan på verksamheten inom ditt expertområde. Du har en viktig roll att driva och utveckla HR arbetet och skapa en värdestyrd organisation genom det dagliga arbetet och strategiska beslut. Du kommer tillsammans med den övriga organisationen utveckla och implementera våra processer och system, samt ansvara för ett antal egna HR-projekt. Rollen rapporterar till CFO och du kommer att sitta i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning och urval sker löpande.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA - inriktning samt flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR arbete. Du har en god vana av kollektivavtal samt goda kunskaper inom arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar. Du är en erfaren person som är trygg i din arbetsroll och är van att arbeta självständigt. Du har hög integritet och är trygg i att fatta beslut för att självständigt kunna driva HR-arbetet framåt och utveckla HR-processer och policys. Du trivs på företag i förändring och växlar snabbt mellan arbetsuppgifterna. Du trivs också i roller som är lika mycket operativa som strategiska. 

Som HR ansvarig är det dessutom viktigt att du är en ödmjuk, serviceminded och kommunikativ person. Vi värdesätter högt din prestigelöshet och positivism. Du är van att arbeta proaktivt och är duktig på att prioritera i ditt arbete. Du är lyhörd och lösningsorienterad för att kunna se organisationens behov och jobba med förbättringar. En nyfikenhet och ett genomgående driv för utveckling och förbättring är av stor vikt för att du ska trivas och prestera bra i rollen.

Scandinavian Biogas Fuel

Scandinavian Biogas Fuel

Scandinavian Biogas hjälper kunder och samarbetspartners med det som vi är bäst på, att utforma och driva biogasanläggningar med hög resurs- och energieffektivitet. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med att öka effektiviteten i alla våra anläggningar. Vår kärnkompetens är att utveckla koncept för resurseffektiva, högbelastade, stabila processer där organiskt avfall och restprodukter används som substrat. Vi äger eller samäger de biogasanläggningar vi utformar och driver och tillför värde genom vår kvalificerade kompetens inom biogasområdet. Vi är en nordisk organisation där Scandinavian Biogas Fuels International AB är moderbolaget, med dotterbolag i Sverige, Norge och Sydkorea.
För mer information se: www.scandinavianbiogas.com

Arbetsgivare Scandinavian Biogas Fuel
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-20
Dana Jennerström
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Holländargatan 21A