TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HRBP för längre konsultuppdrag / interimsuppdrag

Är du en HR-generalist som trivs med att arbeta verksamhetsnära och får saker gjorda? Bra, då kan detta vara rollen för dig!

Vi söker nu dig som vill jobba med HR i en bred, både operativ och strategisk roll, där du blir en viktig kugge i företagets fortsatta utveckling. Du kommer vara drivande i HR-frågor och få möjlighet att arbeta med ett flertal funktioner både på tjänstemanna- och kollektivsidan.

Uppdraget som HRBP beräknas starta under hösten för att sen pågå under hela 2021.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med kompetenta kollegor får driva och utveckla verksamheten framåt. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till företagets HR-chef och ingår i ett HR-team med drygt 10 medarbetare. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning och flera års erfarenhet inom HR-området. Du har tidigare erfarenhet av att driva HR-relaterade frågor både på tjänstemanna- och kollektivsidan. Du trivs att arbeta verksamhetsnära med en kombination av både strategiskt och operativt arbete.

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända samt tar ansvar för resultatet. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt samt uppmuntrar och stödjer andra när det uppstår problem. Vidare är du kommunikativ och samarbetar effektivt med andra. Du är ambitiös och utvecklar dig kontinuerligt i din yrkesroll.

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb