TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HRBP till ett längre konsultuppdrag i Malmö

Till ett längre uppdrag i Malmö söker vi nu dig som i rollen som HR Business Partner vill utvecklas och bidra i en bred HR-roll

Trivs du med att jobba i nära samarbete med dina kollegor i en utvecklande miljö med mycket framåtanda?
Som HR Business partner hos vår uppdragsgivare i Malmö blir du del i ett kompetent team som strävar efter att tillsammans utveckla sig själva och verksamheten. Här finns chansen för dig att som konsult bidra med och utveckla dina HR-kunskaper på en strategisk och operativ nivå.

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

I den här rollen blir du som HR Business Partner en viktig del i ett företag som kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Företaget verkar i en bransch som utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling, en utveckling de är med och driver. Just nu är de inne i en spännande och expansiv fas och HR är en viktig och integrerad del av verksamheten och dess utveckling.

Här erbjuds du som HR Business Partner en varierad roll där du jobbar strategiskt såväl som operativt, med fokus på att coacha och vägleda verksamhetens ledare för att tillsammans fortsätta att skapa branschens bästa arbetsplats.

Organisationen är indelad i fyra operativa affärsområden. I funktionen som HR Business Partner kommer du att ingå som medlem i ledningsgruppen för ett av dessa affärsområden, samtidigt som du tillhör ett centralt HR team av fem kollegor och rapporterar till koncernens HR chef.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som HR Business Partner bidrar du i strategiska och taktiska personalfrågor med företagets lönsamhet och medarbetarnas bästa i fokus.
Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag som är tänkt att pågå i 1 år. Start så snart som möjligt. Du blir anställd av TNG och jobbar som konsult hos vår uppdragsgivare. Du blir del i ett team med 4 andra HR Business Partners och kommer rapportera till koncernens HR-chef. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Då vår uppdragsgivare befinner sig i en spännande och expansiv fas tror vi att du som söker trivs med att jobba med förändringar både strategiskt och operativt. I rollen som HR Business Partner är det viktigt att du har en förmåga att skapa förtroende hos såväl ledning som anställda och att du har ett starkt affärsmässigt förhållningssätt. Rollen innebär många kontaktytor och din kommunikativa förmåga medför både ett aktivt lyssnande och att kunna förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Vi söker dig som har en akademisk examen samt erfarenhet av brett och professionellt HR-arbete, gärna med erfarenhet från verksamheter med en geografisk spridning, skiftarbete och olika typer av anställningsavtal. Du har god kunskap i arbetsrätt och har erfarenhet av att självständigt driva förhandling. Du har goda kunskaper i Office-paketet.

Alla lediga jobb