TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HSE specialist till Euromaint Rail AB i Solna

Nu söker vi en HSE-specialist till Euromaint Rail AB

Är du vår nya HSE-specialist som kommer att spela en central roll i att stödja organisationen inom arbetsmiljö med dess säkerhets- och miljöfrågor? Här får du använda hela din expertis för att utbilda och handleda teamet, driva förbättringar och utmana befintliga processer. Om du väljer att jobba hos oss kan du förvänta dig en tydlig vision, ett engagerat team, kontinuerlig utveckling och möjligheter att driva projekt som påverkar vår verksamhet positivt.

Följ med oss på resan till en hållbar framtid - ansök idag!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll! Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser järnvägsbranschens behov av välfungerande fordonsflottor.

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter, både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som HSE-specialist vid Euromaint kommer du bland annat arbeta med:

 

Värt att veta

I rollen som HSE-specialist ingår du i Euromaints QS/HSE-råd som har avstämning varje dag. Du har nära samarbete med HRBP, skyddsombud samt chefer i hela organisationen. Du rapporterar till HR/HSE-chefen.

Du välkomnas till kontoret i Solna av ca 30 medarbetare. Du har dessutom många kollegor i Norge samt Spanien som du har nära kontakt med. Det förekommer resor i rollen, i huvudsak inrikes men kan även vara till Norge och Spanien.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

För att trivas i rollen delar du vår vision och kärnvärden som ligger till grund för vårt dagliga arbete. Hos oss är pålitlighet, samarbete, ansvarstagande och bidragande viktiga värderingar. Vidare är du som söker analytisk, kommunikativ och pedagogisk. Du är stresstålig och kan göra tydliga prioriteringar utifrån kvalité och säkerhet samt att du är noggrann och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt.

Slutligen besitter du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Låt din kompetens och passion göra skillnad hos oss. Ansök idag och bli en del av Euromaints framgångsrika team!

Alla lediga jobb