TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HSEQ ansvarig till Scandinavian Biogas

Scandinavian Biogas söker en erfaren miljö,- säkerhets- och kvalitetsingenjör.

Som ett led i att stärka säkerhetsnivån och arbetsmiljön i våra produktionsanläggningar välkomnar nu Scandinavian Biogas Fuels AB dig, som genom din expertis på området och erfarenhet av att ansvara för att HSEQ-frågor efterlevs, som ny kollega hos oss. Till ett omväxlande och stimulerande arbete söker vi en ingenjör inom HSEQ (Health, Safety, Environmental, Quality) som ska ansvara för miljö, arbetsmiljö, säkerhet- och kvalitetsfrågor. Har du tidigare erfarenhet som arbetsmiljöingenjör från ett företag inom produktionsindustrin och är van att självständigt driva förbättringsarbete? Då kan det här vara din nästa utmaning. Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett gäng trevliga kollegor som tillsammans har roligt på jobbet välkomnar dig till en ansvarsfull verksamhet som drivs av att bidra till en snabbare omställning till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle. Scandinavian Biogas Fuels AB är en av Nordens största privata producenter av biogas. Våra huvudsakliga produkter är biogas som används vid framställning av värme, drivmedel och biogödsel. Fokus ligger på marknader i Norden och Sydkorea där rollen som HSEQ ingenjör på Scandinavian Biogas är en viktig och central roll i bolagets affärsutveckling. Du får en verksamhetsnära roll där ditt arbete direkt bidrar till verksamhetens beslut och strategiför våra produktionsanläggningar. Du erbjudet ett omväxlande arbete där du jobbar nära verksamheten med stor möjlighet till påverkan strategiskt, taktiskt och operativt.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en viktig del i företagets arbetsmiljöarbete och organisationens förmåga att analysera samt förutse och där med även öka säkerhetsmedvetandet. Du trivs i en roll där du stödjer andra befattningar och drivs av att arbeta med proaktiva förbättringsåtgärder. Du kommer att arbeta inom den svenska delen i koncernen för att säkerställa en gemensam grund för miljö, kvalitet och arbetsmiljöarbetet upprätthålls. Det innebär att du driver förbättringsarbetet genom att initiera, samordna, analysera, utveckla/förbättra och följa upp miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöledningssystem genom olika projekt och aktiviteter. Våra biogasanläggningar finns i Södertörn och Henriksdal och du kommer för det mesta arbeta på Södertörnsanläggningen och du rapporterar till Produktionschefen.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk utbildning och flera års erfarenhet med kvalitets-, miljö och arbetsmiljöarbete som möter certifieringskrav och lagkrav. Eftersom rollen bygger på att framångrikt samarbeta med andra funktioner i organisationen har du en god förståelse för hur du ska navigera i en organisation för att komma i mål med dina åtaganden. Du är trygg i din roll som expert och de sakfrågor som du förväntas hantera. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av att implementera systematiskt arbetssätt. Det är meriterande med kompetens inom integrerade ledningssystem och ISO 9001/14 001/45 001. Det är även meriterande med erfarenhet av Office 365 och C2.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som arbetsmiljöingenjör ser vi att du har ett systematiskt tillvägagångssätt, är strukturerad, initiativrik och trivs med eget ansvar. Arbetet kräver att du är en god kommunikatör och är skicklig på att uttrycka dig. Vi värderar din sociala förmåga högt eftersom du kommer ha dagligt samarbete med olika funktioner i organisationen. Du är initiativrik och effektiv där du med ett strategiskt och analytiskt tänkande löser uppkomna problem på ett effektivt och konstruktivt sätt. Som person är du självständig, lösningsorienterad och kommunikativ. Du är affärsmässig och arbetar vant i parallella projekt där du motiveras av att hitta den bästa och mest effektiva lösningen. Då du även kommer att vara ansvarig för att dokument såsom policy och rutiner uppdateras ställer vi krav på din skriftliga förmåga.
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav.
Låter det som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb