TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HSEQ chef till Nordisk Återvinning i Göteborg

Var med och bidra till en hållbar miljö! Nu söker Nordisk Återvinning en HSEQ chef för Sverige och Norge.

Brinner du för miljö, hållbarhet och cirkulär ekonomi? Vill du vara med och bidra till ett viktigt samhällsuppdrag? Då kan detta vara något för dig. Nordisk Återvinning växer och söker nu en engagerad och erfaren HSEQ-chef för att operativt leda och driva deras viktiga kvalitetsarbete och miljöarbete.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som HSEQ-chef har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla kvalitets-, säkerhets- och miljöarbetet inom Nordisk Återvinning och se till att arbetet bedrivs för att uppfylla interna, myndigheters, certifieringsföretags, och uppdragsgivares krav och förväntningar.

Du blir en del av en bransch som satsar framåt och får ta del av spännande och utmanande uppgifter samtidigt som du får möjligheter till lärande och självutveckling. Du får ta del av en professionell miljö internt och i koncernen och du får en synlig nyckelroll samtidigt som du får möjlighet att sätta din prägel på rollen. Du kommer att ansvara för både Sverige och Norge, du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Lunchförmån
Lunchförmån
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Placeringen är på huvudkontoret i Göteborg men jobbet kommer att innebära en del resor mellan företagets olika orter både i Sverige och Norge. Du kommer att bidra till att vidareutveckla vår säkerhetskultur "Vi ger oss aldrig på säkerhet". Vid behov tillämpas hybridarbete men vi ser en hög närvaro på kontoret. 

Våra förväntningarFör att trivas i rollen och hos oss bör du: 

Alla lediga jobb