TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HSSEQ-samordnare till Nordion Energi AB

Vill du fortsätta att driva HSSEQ-området vidare på Nordion Energi AB i Malmö?

Vi bygger en ny energikoncern och är inne i ett utvecklingsarbete och söker vi dig som är driven och engagerad och har ett starkt intresse och kompetens för att driva HSSEQ-området inom Nordion Energi framåt.

Vi söker dig som genom strukturerat arbete säkerställer att projekten drivs i enlighet med gällande lagar, regler och standarder. Du planerar och genomför utbildningar, hanterar riskanalyser och säkerställer efterlevnad av policys och processer avseende kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet och att dessa uppfyller interna och externa krav. Är du rätt person för oss? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Swedegas är ett infrastrukturföretag som driver det svenska stamnätet för gas i sydvästra Sverige, och Weum är landets största gasdistributör. Vi börjar nu bygga en energikoncern med ett bredare utbud av hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning - Nordion Energi AB. Vi behöver dig, en ytterligare viktig medarbetare för att ta oss vidare på resan.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

HSSEQ-samordnaren är placerad vid huvudkontoret i Malmö och rapporterar till HR Chefen.

VEM ÄR DU?

Rollen som HSSEQ samordnare passar dig som uppskattar omväxlande arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter.

För denna tjänst ser vi att du är van vid prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta både självständigt som projektledare, men också van att som specialist bistå en projektorganisation med din kompetens.

Alla lediga jobb