TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HSSEQ samordnare till Nordion Energi

Vill du vara med och fortsätta att driva HSSEQ-området vidare på Nordion Energi AB i Malmö?

Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker nu vår nya HSSEQ samordnare! Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär att driva HSSEQ-arbetet inom Nordion Energi framåt. Rollen innebär att ge verksamheten det stöd den behöver så att den drivs i enlighet med gällande lagar, regler och standarder. Du planerar och genomför utbildningar, ger stöd i riskbedömningar och säkerställer efterlevnad av policys och processer avseende kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet och att dessa uppfyller interna och externa krav.

Du;

Värt att veta

Rollen innebär nära samarbete med chefer, projektledare och ledning för att utveckla och upprätthålla en hög nivå på arbetet i verksamheten inom arbetsmiljö och säkerhet, miljö och kvalité. För närvarande så har Nordion en konsult på plats som driver området framåt och vederbörande kommer finnas kvar på 50% under den inledande perioden av din anställning. 
I den här tjänsten kan man utgå ifrån kontoret i Malmö eller Göteborg

Våra förväntningar

Inom ditt arbetsområde finns många möjligheter men det gäller också att ha god förmåga att skapa sig en överblick och förstå vad som är viktigast att prioritera. Du är ett stöd i organisationen inom området och arbetar tillsammans med flertalet medarbetare i olika roller på Nordion. För att trivas i den här rollen så ser vi att du är van vid att prioritera bland arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta både självständigt som projektledare, men är också att som specialist bistå en projektorganisation med din kompetens. Vi tror att en förutsättning för goda resultat är prestigelöshet, struktur och vana att arbeta med ett eget ansvarsområde och driva dina frågor mot våra uppsatta mål.

Alla lediga jobb