TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

ICA söker en Head of Planning

Erfaren Head of Planning sökes till ICA:s E-handelslogistikavdelning, läs mer nedan.

E-handelslogistiken hos ICA växer och de söker nu en Head of Planning Center of Competence som tillsammans med de centrala och lokala organisationerna kan påverka hur kunden handlar mat i framtiden och utveckla en e-handelslogistik i världsklass.Trivs du att arbeta med förändringsarbete, har du erfarenhet från områden som exempelvis produktionslogistik, planning/replenishment och projektledning? Då kan tjänsten som Head of Planning Center of Competence hos ICA vara något för dig! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

ICA satsar på kompetensutveckling, innovation med interna utbildningar och chefsprogram. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. ICA:s värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Här får du:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar inom ICAs e-handelslogistik där du initierar, leder och implementerar effektiva standardlösningar i enlighet med ett LEAN förhållningssätt inom ICAs huvudprocesser.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att inom kunskapsområdet Sales & Operations Planning:

Det ingår också i rollen att stötta implementationen av agil affärsplanering inom e-handelslogistikens organisation, både centralt och på de lokala siterna. Processen bygger på övergripande prios, memos och OKRer som uppdateras och synkas i big room planning genom ICAs hela organisation tre gånger om året.

Värt att veta

Din placeringsort spelar mindre roll, men du förväntas vara fysiskt på kontoret i Solna eller på ICAs siter Arendal eller Brunna tre dagar i veckan. Du rapporterar till Head of Operations Development E-commerce som du har en tät dialog med.

ICA ska spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. ICA strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. Drogtestning tillämpas i samband med rekryteringsförfarandet.

Våra förväntningar

ICA lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att trivas och vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med;

Meriterande; erfarenhet från dagligvarubranschen eller e-handelslogistik.

Rollen kräver att du kan skapa och jobba mot tydliga målbilder och därför behöver du vara strukturerad, analytisk och resultatorienterad. Du är flexibel och har förmågan att pendla mellan ett taktiskt, operativt och strategiskt perspektiv. Du gillar att bygga relationer och skapa långsiktigt förtroende.

Alla lediga jobb