TNG
Incident Responder till SecureLink

Incident Responder till SecureLink

Vill du arbeta som konsult på Europas ledande företag inom cyber security och hantera cyber attacker hos välkända kunder?

Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-11
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänstebil Tjänstebil
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Johanna Gustafsson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Vill du arbeta som konsult på Europas ledande företag inom cyber security och hantera cyber attacker hos välkända kunder?

Här är tjänsten för dig som brinner för cyber security och som vill arbeta som Incident Responder på Europas ledande företag inom IT-säkerhet! Som konsult på SecureLink kommer du att vara placerad ute hos vår kund och agera på inkommande larm från verksamheten och med din specialistkompetens verka för en säker IT-miljö.

Vill du ta chansen att gå vidare i karriären som Incident Responder och arbeta på ett välkänt globalt bolag där utvecklingsmöjligheterna är enorma? Varmt välkommen till oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med och bygga upp rollen som Incident Responder hos vår kund, där du får vara med och påverka, forma och utveckla funktionen efter din expertis. Du får en nyckelroll hos vår kund där ditt arbete har en stor påverkan på vår kunds verksamhet. Här kommer du få möjlighet att sätta din kunskap på prov och ha en av de mest utvecklande tjänsterna inom cyber security. 

Detta kan du förvänta dig som vår nya kollega: 

 • Vi är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder.
 • Vi är väldigt stolta över vårt arbete och är måna om att alltid stå bakom det vi levererar.
 • Vi trivs med att ständigt förbättras, vi vill driva innovation och vara föregångarna till förändringarna som sker inom cyber security.
 • Vi tror på kraften att ha kul på jobbet genom att vara prestigelösa, ha respekt för varandra och våra kunder samt ha tillit till det vi gör genom att skapa enkelhet i en väldigt komplex bransch.
 • Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.
 • Vi erbjuder spännande karriärmöjligheter för alla medarbetare och vi tycker att det är viktigt att man hela tiden kan vidareutvecklas inom sin passion för cyber security.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Tillsammans med kunderna utveckla incidentplaner utifrån deras verksamhet samt ansvara för kommunikationen med organisationen gällande incidentanalys och uppföljning. 
 • Med hjälp av forensikverktyg undersöka system vid larm om intrång. 
 • Arbeta i linje med ACPOs riktlinjer för god praxis och följa forensiska principer
 • Ansvara för incidentlivscykel från första rapportering till slutgiltig rapport.
 • Dokumentera och rapportera felsökningsresultat. 
 • Vid behov erhålla dokumentation vid forensikutredningar. 
 • Arbeta proaktivt för att minimera risk för intrång genom att granska processer, uppdatera forensikvertyg samt utbilda personal. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Incident Responder kommer du att arbeta som konsult ute hos vår kund och vara på plats i deras SOC. Du rapporterar till SOC Managern och arbetar tillsammans med kompetenta kollegor för att verka för en säker IT-miljö. På sikt kommer denna tjänst att övergå till att bli förlagd i skiftarbete för att kunna svara på larm som inkommer under dygnets alla timmar. Du kommer själv att vara med och påverka hur arbetstiden blir förlagd, men det är viktigt att du är öppen för att arbeta obekväma arbetstider på sikt. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Då du kommer att vara med och bygga upp funktionen hos vår kund söker dig som har erfarenhet av att arbeta med Incident Respons eller har haft liknande funktion tidigare. Kanske har du arbetat som IT-säkerhetsanalytiker, har arbetat i en NOC eller SOC alternativt varit ansvarig för monitoreringstjänster eller övervakning med fokus på säkerhet. För denna tjänsten behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska och svenska. Du behöver ha god kunskap inom: 

 • Windows
 • Linux
 • Nätverk
 • Brandväggar
 • TCP/IP

Det är meriterande om du har erfarenhet av forensikverktyg såsom Volatility, SIFT, EnCase eller FTK. Det är även meriterande om du är certifierad enligt CREST/GIAC. 

Som person är du analytisk och noggrann och trivs i en roll där du får ta stort ansvar. Då du kommer att vara med att bygga upp funktionen hos vår kund behöver du vara öppen för förändring och trivas i en miljö där du får sätta upp strukturen själv. Då du kommer att ansvara för att hantera kritiska incidenter behöver du ha ett stabilt sinne och klara av att arbeta metodiskt och noggrann under press. Då du kommer att samarbeta med andra, är det viktigt att du trivs i en roll med många kontaktpunkter och att du har ett teamorienterat förhållningssätt. 

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor.
Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag, baserat i 8 länder och som är i expansiv fas där tillit och respekt ingår i våra värderingar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér.
På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity.
Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Uppdragsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-11
Johanna Gustafsson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet

Sandviken