TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Industridesigner till Arbesko i Kumla

Intressant roll för dig som vill arbeta med innovation och nyutveckling av högkvalitativa produkter!

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en bred roll där du ansvarar för dynamiska och innovativa designlösningar? Bra. Då är denna roll som skräddarsydd för dig! Vi söker en industridesigner till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Bli en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Arbesko tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien. Du rapporterar till chef Produkt och Marknad.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra avdelningen för Marknad och Produktutveckling. I gruppen finns ytterligare fyra personer där ni arbetar tätt tillsammans. Ni har också ett nära samarbete med externa samarbetspartners som t ex leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som industridesigner kommer du att initiera och ansvara för genomförande av olika projekt i form av planering av tid, kompetens och deltagare.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom industridesign, produktutveckling eller relevant ingenjörsutbildning inom området samt några års erfarenhet från en liknande roll. Du har ett stort intresse och entusiasm för produktdesign med en känsla för både form och funktion. Som industridesigner har du en förmåga att översätta kundbehov till innovativa lösningar inom säkerhet, hållbarhet och funktion. Vi ser också att du som person är idéskapande, kritiskt tänkande och ett fokus på problemlösning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Som person är du strukturerad, analytisk samt har en lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Alla lediga jobb