TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Industriutvecklare till IUC i Örebro län

En affärskritisk roll där du får bidra till den växande industrin inom Örebro län. Sök till industriutvecklare redan idag!

Vill du vara med att utveckla industrin i vårt län? Drivs du av att få göra nytta för många? Bra, nu söker vi två industriutvecklare / projektledare till nystartade IUC Industrihubb i Örebro län.

Som industriutvecklare träffar du många företag och hjälper dem i deras utveckling. Dina verktyg blir din egen kompetens och erfarenhet från industrin, men även alla stöd som finns att få på europeisk, nationell och regional nivå. Du bygger upp kontakter inom det företagsstödjande systemet och arbetar genom de projekt vi erbjuder från Industrihubben. IUC Industrihubbs etablering är efterfrågad och i styrelsen sitter ledande personer från ett antal framgångsrika företag i regionen. Vill du bli en viktig kugge i att utveckla länets industrier?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen får du vara med och bygga upp en organisation från grunden. Det är inte vilken organisation som helst utan en icke-vinstdrivande organisation, som är lite slarvigt uttryckt en joint venture mellan länets industriföretag och offentlig sektor. Som en av de första anställda kommer du påverka förutom din egen roll även hur organisationen ska fungera och vara med och sätta en kultur från grunden.

Denna tjänst är placerad i länet, d.v.s. du kan arbeta i hybridform från t.ex. Lindesberg, Karlskoga, Örebro, Askersund, Laxå, och minst en dag i veckan arbetar du från IUC Industrihubbs lokaler i Örebro tillsammans med dina kollegor. Men du spenderar huvuddelen av din tid i kontakt med, och ofta på plats hos, några av länets över 650 industriföretag.

Vi har självklart kollektivavtal, Tekniktjänsteavtalet och tjänstepension ITP1.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Du skapar förtroende och stöttar företagen i deras utveckling genom att:

Du arbetar även mot industrisektorer och företag i grupp genom att: 

Och då och då kavlar du upp ärmarna och bidrar med din erfarenhet och löser ett problem hos ett av Industrihubbens medlemsföretag. Du kommer även vid tillfälle påvisa din goda förmåga för administration genom att skapa rapporter, ansökningar eller hantera projektmedel kopplat till en insats.

Värt att veta

För att trivas i rollen kombinerar du din breda industrikompetens med ett starkt samhällsengagemang.
Länets industri anställer direkt över 20 000 personer och är därmed den näst största arbetsgivare efter vård och omsorg. Dessutom bidrar industrin mest till länets ekonomi av alla näringslivsgrenar. Ett nytt arbetstillfälle i industrin skapar i snitt 1,2 arbetstillfällen till i samhället. Så ditt arbete med att stärka industrins konkurrenskraft är otroligt viktigt.

IUC Industrihubb finansieras just nu av länets industri genom Industriföreningen Industrihubbs medlemmar och genom Region Örebro län samt genom projektmedel.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning och flera års erfarenhet och en bredd av olika roller inom industrin vilket innebär:

Du har en god förståelse av industrin där du haft en eller flera ledande roller så som till exempel chef eller projektledare, verksamhetsutvecklare, Lean koordinator, Operational Excellence, SQE eller produktionstekniker.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom något eller några av fyra områden: 

Som person skapar du tillit, är en god kommunikatör och är nyfiken. Du har ett coachande förhållningssätt, har lätt för att bygga nätverk samt har en god social förmåga. En bonus är om du har du kunskap om det företagsfrämjande systemet och dess möjligheter samt begränsningar.

Då rollen kräver en del resande har du B-körkort. Du har en god datorvana och är en van användare av Office- paketet och affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. 

Alla lediga jobb