TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör Drift och Process Scandinavian Biogas

Är du processkunnig, gillar att driva projekt, analytisk och har intresse för förnybar energi? Sök till Scandinavian Biogas!

Här kan du som är ingenjör med erfarenhet från processindustrin få möjlighet att ta ett helhetsgrepp kring utvecklingen av driften och processer på Scandinavian Biogas biogasanläggningar i Stockholm. Hos en av Nordens största privata producenter av biogas kommer du bidra till en bättre och mer hållbar miljö.
Verksamheten står inför stora och spännande förändringar och vi söker dig som vill vara med oss på vår utvecklingsresa mot en renare framtid. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som driftanalytiker - ingenjör med fokus på drift och processer hos Scandinavian Biogas i Stockholm, kommer du till en familjär arbetsplats med modern teknik och hög kompetensnivå. Du kommer få arbeta både strategiskt och operativt i en dynamisk roll med fokus på säkerhet, processer, kvalitet och utveckling. Du får utrymme för både självständigt arbete och teamarbete där ditt professionella kontaktnät kommer breddas genom de interna och externa kontakter du har i ditt dagliga arbete. Förutom innovativ teknik, en god gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som driftanalytiker på Scandinavian Biogas ansvarar du för att processer och arbetssätt på anläggningen uppnår kvalitetsmål och standarder gällande säkerhet, effektivitet och lönsamhet. Eftersom vi befinner oss i en utvecklingsfas, förväntas du även ha ett stort fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter kan t.ex. vara att:

Värt att veta

Som ingenjör arbetar du både strategiskt och operativt. Du kommer ha många kontaktytor i form av intern personal, leverantörer, samarbetspartners och myndigheter. Du kommer arbeta på anläggningarna i Södertörn, Henriksdal och Bromma. Du behöver ha körkort för att kunna åka ut till våra olika anläggningar. Du rapporterar till Head of Operation.

 

 

Våra förväntningar

För rollen som driftanalytiker söker vi dig som:

Som person är du trygg, analytisk och har en mycket god problemlösningsförmåga. Eftersom du är involverad i flera olika områden och har kontakt med många olika personer i olika befattningar, behöver du ha förmågan att lyssna in och med både ödmjukhet och en fast hand, kunna driva igenom förändringar. Du är ansvarsfull, kan prioritera och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra.

Alla lediga jobb