TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör inom exportkontroll, Göteborg

Söker du som erfaren ingenjör en spännande roll? Sök jobbet som specialist inom exportkontroll till ett stort bolag i Göteborg!

För dig som är en erfaren ingenjör, tycker om att jobba med viktiga dokument och trivs på stora bolag finns nu en fin möjlighet att ta nästa steg i karriären. Via oss på TNG Tech finns ett jobb för dig som vill växa in i en roll och succesivt bli specialist inom exportkontroll. Allt på ett stort internationellt bolag inom automotive i Göteborg.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att ingå i ett globalt team med passionerade och skickliga kollegor med olika bakgrunder. Kunskapsdelning, teamwork och öppenhet är nyckelkarakteristika i teamet. Tempot kan vara högt men du kommer att ha roligt på jobbet tillsammans med omtänksamma kollegor. Här kommer du att ha möjlighet att utvecklas i din specialistroll och arbeta med en rad olika avdelningar inom företaget. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som en del av företagets globala Export Control kommer du att spela en avgörande roll för att säkerställa att slutkunden har tillgång till följsamma och effektiva verktyg för handel med känsliga objekt såsom militära eller produkter med dubbla användningsområden.

Denna tjänst är för närvarande ett konsultuppdrag men kan om rätt person hittas, övergå till en direktrekrytering.

Vår uppdragsgivare har valt att vara konfidentiell, men om du är intresserad av att veta mer om rollen och företaget är du välkommen att höra av dig till oss. Vi berättar gärna mer och svarar på alla dina frågor.

Våra förväntningar

Om du har erfarenhet av att arbeta inom process, kvalitet eller teknik kan det vara till stor fördel i den här tjänsten. En del av jobbet är att analysera och tolka regler och kunna förklara dem för andra. För denna position är det värdefullt att kunna se både helheten och kunna dyka ner i detaljer när det behövs. Du trivs med nätverka, har en kontinuerlig förbättringsinställning och är självsäker och bekväm som talesperson. 

 

Alla lediga jobb