TNG
Ingenjör inom konstruktion till Åkerstedts

Ingenjör inom konstruktion till Åkerstedts

Är du ingenjör inom konstruktion och vill skapa industrifläktar i världsklass? Välkommen till Åkerstedts verkstad i Kvänum!

Arbetsgivare Åkerstedts Verkstad AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du ingenjör inom konstruktion och vill skapa industrifläktar i världsklass? Välkommen till Åkerstedts verkstad i Kvänum!

Vi brinner för att skapa kundanpassade industrifläktar och söker nu en ingenjör inom konstruktion. I över trettio år har Åkerstedts Verkstad AB i Kvänum jobbat med att göra sina produkter ännu bättre. Söker du nästa utmaning, vill bli en del av vårt team och bidra med din expertis?

Här får du som är nyfiken, lösningsorienterad, flexibel och vill jobba med ständiga förbättringar en spännande roll. Med stor frihet under ansvar ges du möjlighet att styra ditt eget arbete inom konstruktion, mekanik och design.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Radialfläktar, kammarfläktar och axialfläktar dimensionerade till varje unik kundapplikation är exempel på vad vi på Åkerstedts levererar till våra kunder. Med egna produkter, tillverkade i egen regi, får du möjlighet att både driva konstruktionsförbättringar kopplat till effektivare produktion samt klämma och känna för att tänka ut lösningar som gynnar våra kunder. Åkerstedts söker dig som kan göra deras produkter ännu bättre! Du får själv lägga upp ditt arbete och styra din egen tid.

Åkerstedts Verkstads AB i Kvänum tillverkar fläktar för industri- och ventilationsapplikationer. Med helt egna produkter förser företaget kunder inom bland annat bioenergi, processventilation och lantbruk. Företaget omsätter 35 miljoner och har 18 anställda, med en tydlig ambition att växa. För rätt person finns det möjlighet att växa med oss och få mer ansvar. Åkerstedts är en del av Seafire som är ett börsnoterat bolag, där det finns möjlighet till samarbeten och utbyten mellan bolagen i gruppen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Arbeta med mekanisk konstruktion och design av fläktar i tunnplåt.
  • Generera konstruktionsunderlag till produktion inom givna tidsramar. Både i form av ritningsunderlag samt produktstrukturer i vårt affärssystem (Monitor G5).
  • Hantera allt från mindre avvikelser från produktionen till större kundprojekt.
  • Vid behov ta fram användarinstruktioner, produktmanualer och liknande dokumentation.
  • Delta i produktutvecklingsprojekt och i utvecklingen av tillverkningsmetoder.
  • Säkerställa att produkterna uppfyller grundläggande krav enligt specifika standarder.
  • Ansvara för konstruktionsdelen i vår kundorderprocess.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha kontaktytor mot flera delar i bolaget och vara vår enda konstruktionsingenjör på avdelningen. Därför är det viktigt att du är självgående och bra på att hitta den information du behöver för att fatta beslut och prioritera ditt arbete. En stor del av arbetet är att säkerställa konstruktionsunderlag till produktion för befintligt produktsortiment, så du behöver vara bekväm i att hantera små uppgifter (ex. måttsätta ritningsunderlag) likväl som stora (tillsammans med kund ta fram kundanpassade konstruktionslösningar).

Din fasta punkt kommer du att ha på kontoret i Kvänum, där dina kollegor på försäljning och produktion är lokaliserade. Arbetet är på dagtid med viss flexibilitet när det gäller start- och sluttid. Tjänsten är på heltid med lön efter överenskommelse, tillträde snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du är utbildad maskiningenjör med några års erfarenhet av CAD-ritning och konstruktion. CAD-systemet vi ritar i idag är Thinkdesign 3D-CAD men har du erfarenhet av andra system finns möjlighet att påverka detta på sikt. Du har också goda kunskaper inom maskinkonstruktion och har grundläggande kunskaper inom konstruktion, mekanik och design. Kanske har du tidigare erfarenhet från att arbeta i tunnplåt och kommer från en tillverkande industri. Har du även arbetat med fläktkonstruktioner är det extra meriterande.

Personlighetsmässigt är du initiativtagande och tar ansvar för att leverera inom ditt ansvarsområde. Du har ett kvalitetsinriktat sätt, är prestigelös och är en skicklig problemlösare. Därutöver trivs du med att samarbeta med andra och är kommunikativ till sättet. Du behärskar svenska i tal och skrift då affärssystemet är på svenska.

Åkerstedts Verkstad AB

Åkerstedts Verkstad AB

VI BYGGER FLÄKTAR. INGET ANNAT ÄN FLÄKTAR! Så har det alltid varit här hos oss i Kvänum, och så kommer det att förbli. Genom alla år har vi på Åkerstedts arbetat träget med att förfina konsten att bygga industrifläktar i alla storlekar och alla former du kan tänka dig. Hos oss är nästan ingen fläkt den andra lik, eftersom varje fläkt vi bygger specialanpassas för köparens behov. Trettio års erfarenhet har resulterat i ett rationellt koncept som kombinerar trygg kvalitet och personlig support med konkurrenskraftiga priser. Behöver du en fläkt, stor som liten - då har vi den. Börja med att berätta vad du behöver, så sköter vi resten. Svårare än så är det inte. Läs gärna mer på www.akerstedts.com. Välkommen till Åkerstedts!

Arbetsgivare Åkerstedts Verkstad AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Kvänum Broholm 1, Kvänum