TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör inom Machine Learning till SSAB

Ingenjör med uppdrag att utveckla AI / Machine Learning modeller vid SSAB i Oxelösund

SSAB i Oxelösund är i en stark tillväxtfas och vi söker nu ingenjörer till deras pågående digitala transformation.

Nu söker vi dig med högskoleutbildning inom data, system eller fysik för uppdraget som utvecklingsingenjör inom Machine Learning (Engineer ML). Ditt ansvar blir att utveckla DevOps, dvs teknikområdet och vilka systemstöd SSAB behöver för att långsiktigt skapa självlärande autonoma modeller.

I rollen får du driva och medverka den pågående digitala transformation för att bland annat förbättra kapacitetstillgänglighet och effektivisera processer som dessutom i stort bidrar till en fossilfri stålproduktion.

Ditt anställningserbjudande

Förutom SSAB:s attraktiva förmånspaket, karriärmöjligheter och kompetenta kollegor så erbjuds du här chansen att vara med på SSAB:s fossilfria resa för ett hållbart samhälle.

Som ML Engineer tillgängliggör du data för vidare bearbetning och som sedan implementeras. Du bidrar med förbättringar i systemen som förutspår och förbättrar processerna. Du förväntas också utveckla och genomföra utbildningar i utvecklingsgrupper via din spetskompetens inom DevOps.

Du får ett stort eget ansvar där du planerar och styr ditt arbete själv. I digital transformations teamet finns omfattande kompetens och du samarbetar tätt med andra grupper inom IT och OT.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ML Engineer kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att:

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om ca 10-15 personer inom digital transformations avdelningen. Totalt på SSAB i Oxelösund arbetar ca -2400 personer. Tjänsten är placerad i Oxelösund och du förväntas arbeta på plats ca 3 dagar i veckan, utöver dessa dagar finns möjlighet att arbeta hemma. Du rapporterar till Head of Digital Transformation.

Våra förväntningar

Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna inom data, system eller fysik. Kanske är du civilingenjör som arbetat med processutveckling eller som automtationsingenjör med intresse för data? Meriterande är om du redan arbetat några år med Machine Learning.

Du behöver ha en god logisk förmåga och ett lösningsorienterat arbetssätt Som person är du noggrann och har lätt för att anpassa dig. För att lyckas i rollen tror vi att du drivs av att se resultat och att vara hands-on.

Då säkerheten är viktig för oss behöver du ha ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är samarbetsvillig och i rollen kommer du ha många kontaktytor varför vi söker dig med en god kommunikativ förmåga.

Tjänsten kräver kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb