TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör inom miljö till Björkdalsgruvan

Nu söker vi dig med erfarenhet av miljöarbete till rollen som miljöingenjör hos Björkdalsgruvan strax utanför Skellefteå!

Vill du vara med och driva miljöarbetet inom en av världens renaste guldgruvor? Vill du ha en nyckelroll inom miljöområdet? Bra. Till Björkdalsgruvan söker vi nu en miljöingenjör där du självständigt kommer leda och driva miljöprojekt som exempelvis tillståndsansökningar, anläggningsarbeten samt utredningar.

I rollen som miljöingenjör får du använda din lösningsorienteringsförmåga i en projektledande roll och jobba nära verksamheten. Har du dessutom en naturvetenskaplig utbildning inom miljö eller kemi kan du vara den vi söker!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Björkdalsgruvan är belägen vid Sandfors utanför Skellefteå och är en av norra Europas största gruvor för utvinning av guldmalm. Björkdalsgruvan är en relativt ung gruva med drygt 240 engagerade och drivna medarbetare och ett hundratal entreprenörer. Gruvan omsätter ca 840 MSEK och ägs av Mandalay Resources, som har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Som miljöingenjör är det du som är företaget nyckelperson i frågor som rör miljöarbetet där du kommer ansvara för att säkerställa att gällande tillstånd och lagkrav efterlevs.

Förutom ett spännande och utvecklande uppdrag, erbjuds du en roll i ett företag med korta beslutsvägar, med ett nytänkande och en företagskultur som är familjär. Hybridarbete tillämpas där du har möjlighet att arbeta upp till två dagar i veckan hemifrån.

Jobba hemma
Jobba hemma
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism. Som Miljöingenjör tillhör du en av stödfunktionerna inom Dammar/Miljö/Underhåll och rapporterar till Miljöchefen som har lång erfarenhet inom bolaget. Dina arbetstider kommer vara dagtid, måndag - fredag.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av tidigare miljöarbete. Sannolikt har du en bakgrund från producerande industri. Har du dessutom kunskap inom miljöjuridik är det ett stort plus!

Då du kommer att agera kontaktperson mot myndigheter, i samband med olika projekt, bör du ha en god kommunikativ förmåga. Som person motiveras du av teamarbete och att samarbeta verksamhetsnära med kollegor på alla nivåer. Det är därför viktigt att du har en förmåga att lyssna in, vara flexibel och anpassningsbar för att lyckas i din kommunikation. Du bör vara nyfiken och lösningsorienterad för att trivas i rollen, då du förväntas ta egna initiativ och driva dina projekt självständigt. 

Alla lediga jobb