TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör inom produktion till RenFuel i Uppsala

RenFuel söker nu en produktionsingenjör till sin verksamhet i Uppsala som ska arbeta med utveckling av tillverkningsprocesser.

Söker du en roll med bredd inom cleachtech där du ges möjlighet att arbeta med hållbarhet och utveckling? Motiveras du också av en projektfokuserad organisation med högt i tak och stark entreprenörsanda? Just nu söker RenFuel en produktionsingenjör med erfarenhet av att arbeta med vidareutveckling av tillverkningsprocesser för produktion och provpreparering.

RenFuel har tagit patent på en världsunik katalytisk process som energisnålt omvandlar lignin från biprodukter i skogsindustrin till förnybara ligninbaserade material – LIGNISOL® och LIGNISET® och söker nu dig som vill vara med på en fortsatt spännande resa mot en renare värld. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

RenFuel är specialister på att göra bio-olja och biomaterial av skogens lignin. De är ett svenskt innovationsföretag inom bioenergi med dedikerade forskare, medarbetare och ägare som med ett gediget kunnande om skogsindustri och grön kemi drivs av tanken att ersätta ändliga fossila drivmedel med hållbar bio-bensin och bio-diesel och fossil plast med biobaserade plaster.

RenFuel är en organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Här erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Du kommer att vara experten inom ditt område och tillsammans med dina kollegor innoverar du för att hitta de mest optimala lösningarna.

Ny teknik
Ny teknik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionsingenjör kommer du att arbeta i ett flertal parallella projekt tillsammans med så väl kollegor som externa samarbetspartners. Du kommer bland annat att arbeta med:

Värt att veta

Rollen ingår i materialteamet och rapporterar till affärsområdesansvarig för materialdivisionen. Detta är en operativ nyckelroll som är hands-on i arbetet med att realisera RenFuels teknologi, från konceptfas till en kommersiell produkt. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer och ni sitter tillsammans i RenFuels lokaler i Uppsala. Det finns mycket tung kompetens inom kemi i organisationen och välkomnar dig där du genom dina erfarenheter och kompetens kommer att vara en viktig del av teamet när ni tar er an nya projekt.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års industriell erfarenhet och lätt kan sätta dig in i nya processer och hur dessa agerar i befintliga system samtidigt som du kan tänka dig hur processen agerar i ett större framtida mått. 

Du har:

Vi tänker oss att du har: 

Som person är du trygg i dina kunskaper och delar gärna med dig till dina kollegor. Du har god problemlösningsförmåga och ditt arbete präglas av driv, effektivitet och kvalité. Du motiveras av att alla ramar inte är satta och bidrar gärna till såväl teamets som organisationens utveckling. Utöver det är du nyfiken, analytisk och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift är ett krav.

Alla lediga jobb